• Sem Urška, mama dvoletni Mili in bodoča mama malemu nagajivcu, ki se nam bo pridružil poleti. Stara sem … Ne, ne. Bom rekla, da sem v drugi polovici dvajsetih let in da se včasih počutim kot najstnica, včasih pa kot, da bi ravnokar dopolnila 50ko. Trenutno je moja redna služba – biti mama. Z Milo zaenkrat še vztrajava doma, čeprav se mi zdi, da se že zelo bliža čas, ko bo odšla v vrtec. Ko bom diplomirala, pa bo moja druga služba fizioterapija. Prva bo namreč ostala vedno ista. Živim od kave, sarkazma, poljubčkov in objemov. In še od česa drugega, kot na primer Nutelle in grisinov.

  Moja strast je pisanje, razmišljanje o 101 stvari naenkrat in mikromenedžiranje svoje družine. Prav zaradi tega je tudi nastala Carica, kjer lahko končno delim svoje misli z ostalimi. Namen Carice Sveta je bil ustvariti en prijeten virtualni prostor, kjer se lahko nasmejiš do solz, postaneš motivirana za nove stvari, in kjer lahko govorimo odkrito, direktno in brez olepševanj. In najpomembneje – kjer se mamo obravnava kot carico sveta in nič manj.

  Na blogu pišem o vsakdanu mlade mamice, življenjskih temah, tabu temah, o pomembnosti pozitive in smešnih, ironičnih dogodivščinah naše družine.

  Najdete me na:
  caricasveta.com
  facebook.com/caricasveta
  instagram.com/onajecaricasveta