Preberi odgovore na najbolj pogosto zastavljena vprašanja v zvezi s samo zanositvijo, nosečnostjo, porodom in zgodnjim obdobjem materinstva.

Zanositev

PreMama Duo 30 tablet + 30 mehkih kapsul predstavlja inovativen multivitaminsko multimineralen proizvod, ki je namenjen ženskam v času, ko načrtujejo nosečnost, med nosečnostjo in po porodu.

Nosečnost

Porod

Dojenje

Dojenček

BioGaia ProTectis Baby kapljice vsebujejo kompleks mikroorganizmov z vitaminom D3 in so primerna in varna izbira za vsakega otroka. D3 vitamin pripomore k absorbciji kalcijevih ionov iz prebavnega trakta. Ti so za otroka izrednega pomena, saj pripomorejo k normalni izgradnji kosti.

Vzgoja in starševstvo

Fitobimbi Echinax s svojimi sestavinami pomaga pri premagovanju prehlada in pri okrevanju po njem. Z vsebnostjo šipka pomaga pomiriti prehlad, črni bezeg naravno podpira obrambo telesa, ameriški slamnik učinkovito pomaga v času prehladov, sibirski ginseng pa pomaga pri šibkosti, utrujenosti in med okrevanjem po prehladu. Od 6. meseca naprej.

Zdravje in počutje mamice

E-priročniki

Paket treh e-priročnikov

 

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki