thumbimg

Vodnik za mamice: Priprave na dojenje

V novem priročniku za mamice si lahko preberete kako se pripraviti na dojenje: priprave že v nosečnosti, kako nastaja mleko v dojkah, prvi dnevi dojenja, kako komunicirati z osebjem v porodnišnici, velikost novorojenčkovega trebuščka, pravilna prehrana pri dojenju in nasveti za večanje laktacije. Priročnik je razvit v sodelovaju z Marino Popović Frangež, porodno spremljevalko in svetovalko za dojenje.
thumbimg

Vodnik za mamice: Poporodno obdobje

V novem priročniku za mamice si lahko preberete kaj vas čaka po porodu: mamica po porodu, lajšanje bolečin, odvajanje, dihalne vaje, ginekološki pregledi, najboljša prehrana po porodu, pgoste skrbi mamic in razvoj dojenčka. V vodniku si lahko preberete tudi realno izkušnjo mamice, ki primerja pričakovanja pred porodom in realnost po porodu. Priročnik je razvit v sodelovanju Anja G. Filiplič, diplomirano fizioterapevtko, specialistko za prenatalno fizioterapijo in vaditeljico pilatesa.
thumbimg

Nosečniški pregledi po tednih + koledarček

V novem priročniku pišemo o vseh obveznih in dodatnih nosečniških pregledih, ki so na voljo pri nas. Govorimo o nuhalni svetlini, predrojstvenih preiskavah in testiranjih, ultrazvočnih pregledih, ... Sprintaj si koledarček vseh pregledov, da ne pozabiš česa ;) Priročnik je razvit v sodelovanju s prim. Darijo Strah, dr. med., specialistko ginekologije in porodništva, ki deluje v Diagnostičnem centru Strah.
thumbimg

10 skrivnosti za lažji porod

V priročniku so razloženi praktični nasveti o tem, kako se pripraviš na temlepši porod. V njem najdete vse od prehrane, vadbe in priprav na porod, tehnik dihanja med porodom, priprave na porod s hipnozo, izbor babice in še veliko drugega. Priročnik je bil napisan s Polono Podnar, dr.med., specialistko ginekologije in porodništva ter drugimi strokovnjaki napodročju poroda.