kdo_smo_nosecka

Poslanstvo Nosečke je, da z vsemi nosečkami in mladimi mamicami v Sloveniji deli strokovne informacije glede nosečnosti in prvih let otrokovega življenja. Poleg strokovnih člankov, ki jih redno objavljamo na strani in osebnih izpovedi skozi članke, ki jih napišejo nosečke in mamice, so bralke vabljene tudi k prenosu brezplačnih strokovnih priročnikov. Predstavljajo vodnike, ki so (bodočim) mamicam v pomoč v različnih obdobjih, pokrivajo pa področja zanositve, nosečniških pregledov, poroda, dojenja, prehrane in poporodnega obdobja, vse do celotnega prvega skupnega leta z malčkom.

Spletno in FB stran Nosečka dopolnjujeta še skupini Nosečka forum, kjer si članice postavljajo vprašanja, nudijo oporo in si pomagajo, in Nosečka bolšjak, namenjen menjavi in prodaji rabljenih nosečniških in otroških oblačil in opreme.

Želimo si, da bi pri nas vsaka nosečka našla vse informacije, ki jih potrebuje in postala del močne skupnosti, namenjene povezovanju in kakovostnejšemu preživljanju obdobja nosečnosti in zgodnjega materinstva.

Danaja Oblak, ustanoviteljica