Izjava o varstvu osebnih podatkov

 1. Varuh osebnih podatkov zbranih preko te spletne strani je Danaja Oblak, Danaja Oblak s.p. (v nadaljevanju kot »upravljavec«).
 2. Vaše osebne podatke zbiramo samo v kolikor se sami odločite, da nam jih posredujete. S posredovanjem podatkov soglašate, da upravljavec vaše osebne podatke in informacije hrani, obdeluje in uporablja za naslednje namene: komuniciranje z vami, statistična obdelava, segmentacija potrošnikov, obdelava preteklega nakupnega obnašanja, pošiljanje ponudb, gradiva in vabil, izvajanje neposrednega trženja (preko emaila)
 3. Vaše osebne podatke bomo začeli obdelovati v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2). Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali do vašega eventualnega pisnega preklica.  Zbrani osebni podatki ne bodo uporabljeni v nasprotju z vašo voljo.
 4. V zvezi z varstvom osebnih podatkov vam zagotavljamo, da glede njihovega varstva, zavarovanja, vodenja katalogov podatkov in drugih pravic ter obveznosti, zagotavljamo vse ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe potrebne za varno obdelavo in v celoti spoštujemo vsakokrat veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.
 5. Zbiranje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. V kolikor privolitve za obdelavo osebnih podatkov ne boste podali, vas ne bomo mogli obveščati o novih izdelkih in storitvah, reklamnih akcijah oziroma sicer komunicirati z vami. Osebno privolitev za obdelavo podatkov lahko kadarkoli prekličete, prav tako lahko kadarkoli zahtevate vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris vaših osebnih podatkov in sicer tako, da nas pisno kontaktirate na elektronsko sporočilo na naslov: info@nosecka.eu.

 6. Varuh osebnih podatkov za spletno stran Nosečka:

  Danaja Oblak
  Ulica Ivane Kobilce 5,
  1000 Ljubljana
  Telefon: 040 831 798
  Email: danaja@nosecka.net