• Sem Klavdija Slapar, mamica dveh otrok, diplomirana babica ter študentka zakonske in družinske terapije. Ste vedeli, da beseda babica pomeni »biti z žensko«? Točno to je tudi bistvo mojega dela – biti z žensko, družino. Namreč spremljam in podpiram ženske skozi izkušnjo nosečnosti, poroda, dojenja, materinstva in partnerstva.

  Moja prav posebna strast pa je raziskovanje področja travmatičnih izkušenj v povezavi z zgoraj omenjenimi ranljivimi obdobji vsake ženske. Specializirala sem se predvsem za področje spolnega nasilja in na podlagi znanja s tega področja tudi delujem na vseh področjih svojega življenja – od poslovnega do zasebnega.

  Velik poudarek dajem na informiranosti, varnosti in sočutju. Pri svojem prvem porodu sem videla in občutila kako zelo pomembno je, da je okolje, kjer ženska rojeva, varno in srčno. Ker tega pri prvem porodu žal nisem prejela, sem se odločila, da bo v drugo drugače. In res je bilo. Drugi porod je bil pravi balzam za dušo, saj je potekal naravno, v najinem ritmu in brez panike. Takrat sem začutila, da moram to znanje deliti naprej. In z veseljem ga bom delila tudi z vami.

  Klavdija Slapar, dipl. babica in študentka ZDT

  Več informacij:
  www.ataleya-svetovanje.com
  Facebook: https://www.facebook.com/ataleya.svetovanje
  Instagram: https://www.instagram.com/ataleya_svetovanje/
  info.ataleya@gmail.com
  041/429-425