• Niko je po izobrazbi magister farmacije in univerzitetni diplomirani ekonomist. V mladosti je tekmovalno igral tenis, med gimnazijo golf, kot študent pa se je zaljubil v košarko. Celo življenje je tako bil in ostaja športno zelo aktiven, ob začetku študija farmacije in podrobnejšega spoznavanja delovanja človeškega telesa pa se je začel intenzivno ukvarjati s pomenom zdrave prehrane in ostalih koristnih navad pri preventivi bolezni.

  Sprva so ga v to vodili povsem lastni interesi iskanja zdravega načina življenja, dodatno pa ga je v raziskovanje področja spodbudilo spoznanje, da znanstveno neutemeljene informacije o prehrani pri ljudeh pogosto povzročajo veliko zmede. Certifikat za prehranskega svetovalca je opravil po uveljavljenem programu Precision nutrition, ki je že več kot 200.000 ljudem pomagal, da so z enostavnimi navadami dosegli trajne življenjske spremembe (ustanovitelj programa, dr. John Berardi, je prehranski svetovalec podjetij, kot so Nike, Apple in The New York Times).

  Ker verjamemo, da vam bo njegov program Zdrave navade všeč, vam ponujamo možnost enomesečnega brezplačnega testiranja programa, po katerem se lahko sami odločite, če želite nadaljevati.

  »Obstaja enostavna pot do trajnih sprememb.«

  Niko Popović, mag. farm.
  Precision nutrition certified coach
  Prehransko svetovanje Zdrave Navade – Enostavna pot do trajnih sprememb

  Email: niko@formanatura.si