• Z nežno oporo in srčnostjo vaju bom podprla v najbolj čustvenih trenutkih življenja – rojstvu vajinega otroka. Z iskricami v očeh vaju bom pospremila na pot materinstva in starševstva.

  Rojstvo vajinega otroka je neponovljiv dogodek in zame trenutek globoke hvaležnosti, da sem lahko takrat ob vas. Ko se rojeva novo življenje, se rojeva tudi nova mama. Novo bitje.

  Sem nasmejana ženska, žena, mamica štirim otrokom, ki raziskujem življenje. Obožujem vsak dan, ki mi je znova in znova podarjen. Rada sem v naravi, kjer začutim mir in notranjo lepoto.

  Po poklicu sem glasbenica. Po desetih letih poučevanja glasbe, sem se odločila, da se popolnoma predam srečnemu poslanstvu obporodne spremljevalke. 

  Mamice in očke skozi nosečnost pomirim, jim vlijem zaupanja vase, jih pripravim na porod in poporodno obdobje, ki je svojevrsten izziv.

  Preko gibalnih in dihalnih vaj, vokalizacije in tudi petja, odkrivamo ljubezen, energijo in srčnost, ki je pri naravnem porodu ključnega pomena za nežen prihod na svet vajinega otročka. 

  Ker je zares pomembno, da imata lepo porodno izkušnjo, ki bo tudi kasneje vplivala na vajin odnos, je bistveno, da se na porod dobro pripravimo. 

  Iz lastnih izkušenj vem, da se vsak porod ne konča tako kot bi si želeli ali smo si zamislili. Ker sem imela sama prvič izkušnjo carskga reza in drugič vaginalnega poroda po carskem rezu, vas lahko v obeh situacijah iskreno in varno podprem, tako med porodom kot v poporodnem obdobju, ki je po carskem rezu še zahtevnejše kot že sicer.

  Nudim tudi pomoč pri vzpostavljanju dojenja in drugim izzivom v poporodnem obdobju.

  Ženskam pomagam, da začutijo svojo notranjo moč – žensko esenco, moškim pa pri odkrivanju pomembne vloge očeta in moža.

  Ob meni bosta občutila sprejetost, varnost, toplino, veselje, intimo in zaupanje.  

  Če so vaju moje besede nagovorile, sta prisrčno vabljena, da se povežemo in dogovorimo za spoznavno srečanje.  

  Tadeja L. Hoyos (živim na Vrhniki, delujem po celi Sloveniji),

  E pošta: [email protected]

  Telefon: 040879400

  Spletna stran: www.rastevaskupaj.si

  FB: https://www.facebook.com/rastevaskupaj