Anka Zaspanka je priljubljena in inovativna blazinica v obliki goske, namenjena izboljšanju spanja dojenčkov. Izdelana je iz visokokakovostnih materialov, kot so mehki 100%  bombaž in polnilo iz kamilic, ki deluje pomirjujoče in sčasoma postane spalna asociacija. Njen nežen in topel objem pomaga dojenčkom in otrokom zaspati hitreje, spati globlje in dlje časa.

Pomen spanja za dojenčke: Kvaliteten spanec je ključen za zdrav razvoj dojenčka. Med spanjem se dojenček regenerira, možgani predelujejo nove informacije, krepi se imunski sistem in spodbuja rast. Zato je pomembno, da imamo zvečer urejen ritem spanja in večerno rutino, da otroku omogočimo čim več kvaltetnega spanja. Posledično seveda tudi mami.

Tri prednosti dobrega spanja za mamo in dojenčka:

  1. Boljše razpoloženje: Dober spanec zmanjša razdražljivost pri dojenčku in pomaga mami ohranjati pozitivno razpoloženje.
  2. Zdrav razvoj: Kvaliteten spanec podpira telesni in kognitivni razvoj dojenčka.
  3. Regeneracija mame: Ko dojenček dobro spi, se tudi mame lahko spočijejo, kar prispeva k njihovi fizični in psihični regeneraciji.

Prednosti in lastnosti Anke Zaspanke:

  1. Dobra spalna asociacija. Anka Zaspanka ima v krilih žepek, v katerem je blazinica napolnjena s suhimi kamilicami. Kamilice ustvarjajo sproščujočo atmosfero, kar pomaga pri hitrejšem uspavanju dojenčka. Ko se otrok enkrat navadi vonja, ga poveže s spanjem, zato je uspavanje bistveno lažje in to postane del vaše večerne rutine (cartanje z Anko ob branju knjigice)
  2. Obtežitev s krili: Ker so perutke Anke zaspanke na polnnjene  kamilicami lepo in ravno prav nežno obtežijo otrokov hrbet, trebušček ali ga pokrijejo čez bok. S tem asociirajo na mamino roko, ki otroka objema. Tako spet dosežemo lepše in boljše spanje.
  3. Večen spomin na otroštvo: Vaš dojenček, otrok in Anka zaspanka se bosta zagotovo povezala in stkala res lepo prijateljstvo. Vi boste pa lahko ustvarili čudovite lepe fotografije, ki bodo večen spomin na majhne rokice in nogice, ko bodo enkrat odrasle.

Anka Zaspanka je zato nepogrešljiv pripomoček za vse starše, ki želijo svojim dojenčkom zagotoviti mirne in kakovostne noči. Z njo bo spalni čas postal prijetna rutina tako za dojenčke kot za starše. 

S kodo NOSECKA pa lahko pridobiš 10% popust! Koristi popust >

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki