• Sem integrativna psihoterapevtka, s certifikatom Mednarodne zveze za integrativno psihoterapijo  in večletnimi izkušnjami s področja individualne, partnerske in družinske psihoterapije.

  Odkar pomnim, me spremlja ogromno zanimanje za ljudi, bogat svet mišljenja in čustvovanja, ter dinamiko medosebnih odnosov.  Moje delo mi zato nenehno predstavlja tako veliko veselje, kot tudi izziv.

  Ob delu največ časa posvečam nadaljnemu izobraževanju na psihoterapevtskem področju; trenutno zaključujem doktorski študij Zakonske in družinske terapije. Sem ena izmed online psihoterapevtov na portal “Moj psihoterapevt”, kot supervizorka sodelujem s Fakulteto za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani. O tematikah s področja psihičnega zdravja in medosebnih odnosov pišem članke in kolumne, ter redno sodelujem z različnimi mediji, tudi v obliki psihoterapevtskega svetovanja.

  Pred kratkim pa sem postala tudi mama in tako poglobila posvečanje tematiki psiholoških sprememb v obdobju nosečnosti in materinstva. Prehod iz ženske v mamo, jemljem kot edinstven in prelomen življenjski dogodek, ki lahko na psihološki ravni odkrije ali na novo opredeli marsikaj pomembnega. Predvsem pa zagovarjam stališče, da mora ženska, ki postane mama, ostati tudi ženska, negovati sebe v fizičnem in psihološkem smislu, ter si vzeti čas za njej pomembne stvari in ljudi. V oporo tako zahtevnim nalogam, sva z Miho Primožičem, osebnim trenerjem, specializiranim za vadbo nosečnic in strokovnjakom za prehrano, oblikovala program “Super Mama”.

  Več informacij:
  http://terapija.si/
  aljafabjan@t-2.net
  +38641880933