• Sem ponosna mamica dveh fantkov. Prvi se je rodil s carskim rezom, drugi pa (po moji največji želji) po naravni poti <3

    Že kot otrok sem rada spreminjala prazne pole papirja v barvne svetove vandar, se je moja oblikovalska zgodba zares začela šele na Srednji oblikovni šoli, likovne smeri v Ljubljani, kjer sem spoznala, da se želim z vizualnim ukvarjati celo življenje. Nadaljevala sem na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, kjer me je pravo okolje in čudoviti mentorji še bolj prepričali v to.

    Pokukala sem tudi v tujino, v Barcelono, kjer me je nekajmesečna izmenjava inspirirala bolj kot vse do tedaj. Sploh v smeri ilustracije, ki je bila že nekdaj moja mala strast. Po vrnitvi nazaj sva z Jernejem začela ustvarjati skupaj in kmalu ugotovila, da najino sodelovanje rojeva sveže ideje ter da z kombinacijo najinih sposobnosti in talentov izvedeva zanimive ter uspešne projekte.

    Inspiracijo in ideje zadnja leta polnita moja dva sinova, z njunim prečudovitim pogledom na svet. Aktiven stik z naravo ohranja zen v meni. Potovanja v oddaljene neturistične destinacije ter spoznavanje novih kultur in ljudi pa me opominja na uživanje življenja v tem danem zlatem trenutku.

    Moja stran: studio-vk.si