Kar stoletje in četrt nazaj je Joseph Hipp, zaskrbljen oče dvojčkov, izumil “Hippovo moko iz prepečenca” in tako rešil enega izmed šibkejših dvojčkov, ki ga mati Marija ni mogla zadostno prehraniti le z dojenjem. Ta preprosta, a revolucionarna ideja je bila prvi korak k ustanovitvi družinskega podjetja HiPP, ki je danes sinonim za kakovost in trajnost v proizvodnji ekološke otroške hrane.

HiPP praznuje 125 let od prvega izdelka!

Od prvega izdelka, do najnovejših kašic, ki se prodajajo danes je bila prehojena dolga in uspešna pot. Ponosni smo na vseh 125 let obstoja HiPPa, zato vas vabimo, da praznujete z nami. Za vas smo pripravili nagradno igro z bogatim nagradnim skladom.

Kako sodelujem?

Ob nakupu HiPP izdelkov v vrednosti 9 €:

  1. pošljite SMS s ključno besedo HIPP in številko računa na 3131
  2. ter sodelujte v nagradnem žrebanju.

Za otroke, družino in okolje

HiPP se je razvil v enega najpomembnejših podjetij na področju ekološke otroške hrane, s širokim asortimanom izdelkov, ki segajo vse od kašic, od mlečnih formul do izdelkov za nego. Izdelke za vse države, ki jih je danes že več kot 60, so proizvedeni v le šestih proizvodnih obratih. Samo obrat na sedežu podjetja v bavarskem Pfaffenhofnu dnevno proizvede približno milijon kozarčkov otroške hrane, zato so se s HiPPovimi kašicami srečali že mnogi dojenčki. Morda je bila prva žlička goste hrane vašega otroka zajeta ravno iz HiPPovega kozarčka. 

Podjetje je v družinski lasti že več generacij in je vseskozi zavezano kakovosti in trajnosti. HiPP sodeluje z več kot 8.000 ekološkimi kmeti in obdelujejo 80.000 hektarov ekoloških zemljišč, kar ga uvršča med največje predelovalce ekoloških surovin. Še pomembneje pa je dejstvo, da je tako zaščitene veliko zemlje, podtalnice in ozračja pred uporabo kemičnih snovi in drugih onesnaževal.

HiPP je pionir v ekološkem kmetijstvu. Že skoraj 70 let pridelujejo surovine na ekološki način, dolgo preden je bil koncept “bio” splošno razumljen ali cenjen. Podjetje je igralo ključno vlogo pri postavljanju standardov za bio kakovost v otroški hrani in pri ozaveščanju o pomenu ekološkega kmetijstva. Vsak HiPPov izdelek poleg Evropskega pečata za ekološko kakovost nosi tudi svoj lasten BIO pečat, ki zagotavlja kakovost, ki daleč presega zakonsko določene standarde. Z obljubo “Za tem stojim s svojim imenom”, HiPP simbolizira svojo zavezanost k najvišjim standardom kakovosti in inovacijam. Stefan Hipp osebno zagotavlja kakovost izdelkov, ki jih podjetje proizvaja.

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki