Veseli december je tu in in zagotovo ste že razmišljali, kaj boste letos podarili svojim najdražjim. Če iščete navdihujoče zamisli za unikatna darila, ki bodo prežeta s čustvi in vedno spominjala na lepe trenutke, ste na pravem mestu. Za vas smo pripravili košarico personaliziranih CEWE daril, ki jih lahko oblikujete kar iz udobja svojega doma. Vse kar potrebujete so vaše najljubše fotografije. Letos presenetite svoje najbližje z najbolj osebnimi, posebnimi in unikatnimi darili, ki bodo zagotovo navdušila.

1. CEWE FOTOKNJIGA

CEWE FOTOKNJIGA je darilo, ki bo razveselilo vse generacije. Podariti spomine pomeni podariti srečo in radost. Izbirate lahko med kar 9 formati in 7 različnimi vrstami papirja. Pripovedujte svojo zgodbo ob najlepših fotografijah v fotoknjigi, da bo darilo še bolj osebno pa lahko dodate tudi besedilo po želji. Za še lepši izgled na platnice lahko dodate še svetleče napise v zlati, srebrni, rose-zlati ali lak različici. Fotoknjiga je čudovito osebno darilo, saj sestoji iz dragocenih spominov, ki bodo v fotoknjigi shranjeni za vedno.

Otroška CEWE FOTOKNJIGA pa je namenjena prav najmlajšim, saj je s svojo spiralno vezavo enostavna za listanje in z debelejšimi listi primerna za vsakodnevno uporabo in gledanje fotografij. Zabava zagotovljena!

2. Fotokoledar – spomini za vse dni v letu

Priročno darilo, ki ga obožujejo predvsem babice in dedki ter starši. Najlepše darilo za njih je  nedvomno skupni čas, ki pa ga v hitrem tempu današnjega življenja včasih težje najdemo. Lahko pa jim podarite stenski, namizni ali planer fotokoledar, poln lepih družinskih trenutkov, s fotografijami vnukov ali ljubljenčkov, s katerim bodo ostali organizirani in lažje pričakali tvoj naslednji obisk. Odzivi na tovrstno darilo so običajno zelo čustveni, saj je to darilo, ki jim polepša celo leto.

Svoj koledar lahko popestrite s okrasno leseno obrobo, ki prikrije spiralo in s tem vaš koledar postane modna stenska dekoracija najlepših spominov.

3. Personalizirana sestavljanka

Preobrazite svojo najljubšo fotografijo v sestavljanko in ustvarite zabavo za celotno družino. Izbirate lahko med sestavljankami s 112 ali 266 koščki, Premium ali Ravensburger sestavljankami s 500, 1000, 1500 ali celo 2000 koščki. Čudovito darilo za najmlajše, partnerja ali prijatelje. Zabava zagotovoljena!

V kolikor želite s sestavljanko obdariti najmlajše, potem je sestavljanka Kids prava izbira. Sestavljena iz 40 večjih koščkov na kartonasti podlagi z okvirjem bo vašim malčkom prava zabava, še posebej, če bo končni izdelek predstavljal prikupno in zabavno fotografijo.

4. Snežna krogla

Čudovito darilo po dostopni ceni, ki bo razveselilo vsakega otroka. Izberite prikupno fotografijo, ki bo krasila kroglo in bo otroku všeč, vsakič ko pa bo kroglo obrnil, bodo nad fotografijo čarobno poletele snežinke.

5. Steklenička iz nerjavečega jekla

Steklenica iz nerjavečega jekla bo vaš napitek ohranjala pri želeni temperaturi. Za pripravo tega darila potrebujete le eno fotografijo. Na voljo so številne že vnaprej pripravljene predloge, kamor le vstavite svojo fotografijo in vaše darilo je že pripravljeno.

Hitro in enostavno oblikovanje iz udobja svojega doma

Vsa svoja personalizirana fotodarila lahko naročite v programu CEWE Fotosvet, preko mobilne aplikacije CEWE ali spletne strani. Koliko časa bo darilo potovalo do vas si lahko ogledate tukaj. Darila lahko naročite tudi neposredno na naslov obdarovanca, da bo presenečenje še večje.

Še več idej za osebna fotodarila najdeš tukaj >

Vabljeni, da obiščete CEWE Facebook in Instagram profil, kjer boste našli še veliko zanimivih vsebin in navdiha. Za vse navdušence fotografije in ustvarjanja pa vabimo na CEWE Pinterest, kjer se skriva pestra paleta idej, kako ustvarjati in popestriti dom s svojimi fotografijami.

Želimo ti čudovite praznike, polne ljubezni in spominov!

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki