• Diplomirala sem na Zdravstveni fakulteti z diplomsko nalogo Zdravo telo z gibanjem in zdravo prehrano. Že od malih nog me zanima zdrav življenski slog. Temu sem se veliko posvečala že tekom študija, tako za hobi, kot za študentsko delo.

    Ob rojstvu prvorojenke Neže sem spoznala, da mamice, ki rodimo zdrave in polno donošene dojenčke, nismo upravičene do fizioterapevtske obravnave. Sama sem se morala naučit kako dojenčka dvigniti, odložiti in kako mu nehote škoditi v njegovem gibalnem razvoju. Tako sem se naju vpisala na vadbo za dojenčke.Takoj sem vedela, da želim svoje znanje nadgraditi v to smer, da bom nekoč imela svojo terapevtsko podjetje za učenje staršev o spodbudah in vajah za dober gibalni razvoj dojenčkov.  Želja se mi je izpolnila, ko sva s poslovno partnerico Vesno leta 2012 odprli podjetje Pedosana.

    Poleg delavnic in individualnih obravnav doječkov, vsakodnevno izvajam skupinska srečanja z mamicami z zdravimi dojenčki. Enkrat mesečno tudi predavam v porodnišnici Postojna.

    Z največjim veseljem opazujem napredek svojega dela. Ko se pokažejo prvi rezultati, katere opazijo najprej mamice in kasneje tudi strokovno osebje, mi je to največja nagrada za vložen trud v znanje in strokovnost. Svoje znanje veš čas nadgrajujem. Jeseni ga bom nadgradila s prekvalifikacijo v smer Fizioterapija.