Varnost in zanesljivost sta gotovo ključni lastnosti, ki jih starši pričakujete pri nakupu otroškega avtosedeža. Preverjen vpogled v kakovost avtosedeža vam ponuja najnovejše testiranje nemške avtomobilistične organizacije ADAC. Med 30-timi sedeži, ki so jih testirali v oktobru 2023 je bil prvič testiran tudi avtosedež slovenske znamke FreeON model Galaxy i-Size, ki se je uvrstil med varnostno in uporabniško prijazne na našem trgu.

Ocena zadovoljivo za FreeON avtosedež Galaxy i-Size

Tudi letos je AMZS v sodelovanju z evropskimi avtomobilskimi klubi izvedel ADAC testiranje. Skupaj z nemško potrošniško organizacijo Stifung Warentest, so preizkušali izbrane avtosedeže in med njih prvič uvrstil tudi slovensko znamko FreeON z modelom Galaxy i-Size. Sodobno zasnovan avtosedež Galaxy i-Size je prejel oceno zadovoljivo, kar potrjuje njegovo visoko kakovost tako z varnostnega kot tudi uporabniškega vidika. Blagovna znamka FreeON pa je s tem znova potrdila, da se z največjo mero strokovnosti posveča kakovostni ponudbi opreme, pripomočkov za dojenčke in otroke.

Ob boku najboljših evropskih znamk

Avtosedež Galaxy i-Size se tako uvršča med zanesljivejše na našem trgu, hkrati se postavlja tudi ob bok uveljavljenim evropskim blagovnim znamkam. Pri tem velja izpostaviti, da testiranja ADAC ne vključujejo le varnostnih preizkusov ob čelnih in bočnih trkih, ampak tudi različne prednosti uporabe in prilagodljivost otroku, udobje avtosedeža in odsotnost škodljivih snovi v materialih, iz katerih je izdelan avtosedež. ADAC testiranja veljajo za najstrožja in tudi otroški sedež Galaxy i-Size znamke FreeON je šel skozi zahtevno in strokovno podkovano sito, ki mu lahko zaupamo.

Varno in udobno na poti, avtosedež Galaxy i-Size 

Pri varnosti ste lahko izbirčni 

 Moderen in udoben avtosedež Glaxy i-Size ima prilagodljivo zasnovo in je primeren za otroke od 40 pa do 105 cm. Ustreza najsodobnejšemu standardu i-Size, ima nastavljiv položaj za hrbet in glavo ter 360° vrtljivo sedišče, da je nameščanje otroka res enostavno. V vozilo ga pritrdite s pomočjo zanesljivega isofix sistema ter podporne noge, s 5-točkovnim varnostnim pasom pa otroka enostavno varno pripnete. Poleg udobnega dizajna avtosedež odlikujejo tudi prijetni in otroku neškodljivi materiali

Igrače, opremo in pripomočke za dojenčke in otroke FreeON odlikuje varnost, kakovost in sodoben dizajn, saj celovito ponudbo razvijajo z mislijo na vsakdanje trenutke, ki ustvarjajo najlepše družinske zgodbe. Z izdelki FreeON so ti trenutki sproščeni in zabavni. To velja tudi za avtosedeže FreeON, ki najmlajše na vsako pot pospremijo varno in udobno. 

Več o modelu Galaxy i-Size izveste na spletni strani FreeON, izberete pa ga lahko v trgovinah Baby Center ali v njihovi e-prodajalni.

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki