V sodobnem poslovnem svetu, kjer se konkurenca in pričakovanja nenehno spreminjajo, je skrb za zaposlene postala osrednjega pomena. Podjetja, ki razumejo in cenijo svoje zaposlene, so tista, ki se izkažejo kot vodilna in inovativna.

Lidl Slovenija, je v okviru svoje strategije za dobro počutje zaposlenih znova dokazal svojo predanost pri ustvarjanju odličnih delovnih pogojev z nedavno potezo, ki je namenjena tudi podpori bodočim staršem med njihovimi zaposlenimi s tem, da je zakupil kar 100 naročnin na spletno Šolo za starše, za svoje zaposlene bodoče starše.

Strokovna sodelavka v kadrovskem oddelku Lidla Slovenija, Živa Kališnik poudarja, da so v Lidlu Slovenija do sodelavk in sodelavcev skrbni in pozorni.

»Prav posebna skupina pa so tudi naše Lidlovke v veselem pričakovanju. Ob prehodu v novo življenjsko obdobje bodoče mamice razveselimo z darilno vrečko s simpatičnimi in praktičnimi pozornostmi, letos pa smo to nadgradili še z dodatno ugodnostjo celoletnega dostopa do spletnega portala Šola za staršepoudarja Kališnikova.

Dodaja, da je znotraj nove well-being strategije, ki so jo v Lidlu Slovenija oblikovali letos in jo poimenovali kar Dober lajf, Lidlovkam in Lidlovcem ter njihovim družinam na voljo vse več ugodnosti in dejavnosti, ki pripomorejo k uravnoteženju poklicnega in zasebnega življenja, razvoju in rasti ter k dobremu počutju tako na delovnem mestu kakor tudi doma.

Med njimi so poleg dobrih dodatkov, dobre kariere in dobrega počutja, tudi ukrepi za dobro ekipo –  med priljubljenejšimi so fleksibilen delovni čas, različni dogodki za zaposlene, ugodnosti za otroke zaposlenih, možnost dela od doma, službeni odklop in še mnogo več.

Izjava zaposlene Lidlovke o Šoli za starše:

»Všeč mi je, da portal Šola za starše ponuja res vse na enem mestu, kar potrebuješ vedeti o nosečnosti, ob rojstvu otroka in njegovem odraščanju. Najbolj pa mi je všeč, da ponuja tudi vaje za nosečnice in po porodu, ki mi res prav pridejo. 😊 Veselim se tudi paketka za mojega novorojenčka, ki ga pri nas prejme vsaka Lidlova mamica – in Lidlov očka – ob rojstvu novega družinskega člana,« pravi Lidlovka Barbara.

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki