Prazniki so trenutki, ki jih ohranimo v srcu skozi vse življenje. V tem čarobnem decembrskem času se naša domovanja napolnijo z vonjem po cimetu in svežem pecivu ter otroškim smehom. V teh dneh se še posebej zavemo, kako dragoceni so trenutki, preživeti skupaj z našimi najmlajšimi.

Obdarovanje je starodavni običaj, ki izraža najgloblja čustva – ljubezen, hvaležnost in spoštovanje. Ko otroku izročimo darilo, mu s tem sporočamo, da je viden, slišan in ljubljen. Vsako darilo ima svojo zgodbo in pomen, zato je izbor pravega tako pomemben in hkrati čaroben del prazničnega časa.

Izbira igrač naj ne bo le izbor predmetov za igro, ampak orodja za učenje in rast. Prav zato smo opazili, da v LIDL Slovenija skrbno in z ljubeznijo izbirajo igrače, ki bodo razveselile vsakega malčka.

Za male mehanike ali bodoče inženirje je na voljo PLAYTIVE® vlak, ki bo zbudil zanimanje za mehaniko in jim omogočil, da bodo gradili svoje železniško omrežje. Proge so super za kreativo, sploh v tem času, ko so otroci bolj doma in jih taka železnica dobro zamoti. Hkrati pa gradijo svojo domišljijo, preko različnih postavitev.

V LIDL Slovenija najdete širok izbor LEGO® kompletov, ki so kot nalašč za razvijanje otroške domišljije in ustvarjalnosti. Priljubljene serije, kot so Minecraft, Super Mario, Princesa, Guardians of the Galaxy, Star Wars in Ledeno kraljestvo, ki so popolne za male graditelje in pustolovce vseh starosti. Ti komplet za sestavljanje nudijo različne stopnje izzivov, od 19 do 258 delov, kar omogoča otrokom, da postopoma izboljšujejo svoje sposobnosti sestavljanja in logičnega razmišljanja. Poleg tega pa LEGO® nudi tudi serije Friends, City, Duplo in Creator, ki so odlične za spodbujanje igre vlog in razvijanje socialnih veščin.

In ker je glasba jezik, ki ga razumejo vsi, ne smemo pozabiti na glasbila. V ponudbi LIDL Slovenija najdeš različna glasbila, ki so prilagojena otrokom. Naj gre za boben, kitaro ali klavir, vsako glasbilo je pot do ritma, melodije in harmonije. Glasbila so čudovit način za razvijanje otrokove občutljivosti za zvoke in za spodbujanje zgodnjega glasbenega izobraževanja.

Za male kuharje in kuharice pa so še vedno na voljo lesena otroška kuhinja in kuhinjski pripomočki. Naj tvoj dom zadiši po domišljijskih jedeh, ki jih bodo pripravili tvoji malčki. Za ljubitelje narave in raziskovanja različnih kultur so tu čudoviti leseni kompleti s sušijem, pico in ostalimi svetovnimi specialitetami.

Naj bo vsako darilo, ki ga izberete, odraz ljubezni, ki jo gojite do svojih najdražjih. Zato vas vabimo, da se nam pridružite v praznični čarovniji, ki jo skupaj ustvarjamo z LIDL Slovenija. Preko spodnjega gumbka si lahko ogledate celoten čarobni katalog igrač:

Lidl v prazničnem času z akcijo »Čarobnost praznikov« ustvarja posebne trenutke. Kampanja, sodelovanje šestih Lidlovih držav, vključuje trgovine, televizijo, družbena omrežja in aplikacijo Lidl Plus. Osrednji lik je mali rakun, ki simbolizira skupnost in radovednost. Lidl poleg prazničnih ugodnosti omogoča tudi donacijo Deluxe Centru IRIS za slepe in slabovidne otroke, vključno s prodajo plišastih rakunov, katerih del sredstev gre za izobraževalne pripomočke in opremo.

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki