OVEN 20.3.-19.4.

Vse najboljše, drage mamice in bodoče mamice, rojene v znamenju Ovna. Vznemirjenje v vas bo naraščalo do polne Lune, ki nastopi 6. aprila. Če imate v teh dneh napovedan prihod novega člana, lahko polna Luna pospeši dogodke. Nekoliko prizanesljivejši bodite do svojih otrok. Potrpežljivost je vrlina, ki jo vaši člani družine zelo cenijo. Vaš vladar Mars se je pomaknil v znamenje Raka, kar vam bo končno omogočilo, da se v celoti posvetite svojim otrokom, partnerju in domu. Od 20. naprej boste imeli nov pomemben vpogled, ki se vam bo potrdil v naslednjih mesecih, predvsem za tiste, ki so rojeni v zadnji dekadi. Prihaja nov, pomemben začetek.

BIK 20.4.-20.5.

April vam prinaša dobro vitalnost in odlično počutje, saj sta v vašem znamenju tako Venera kot Merkur. Od 12. naprej bo vaše družabno življenje dobilo nov pomen. Izkoristite dneve za obisk zanimive prireditve ali pa preprosto za druženje z svojimi bližnjimi. Večje nakupe, ki jih že nekaj časa odlašate, in so povezani z novim družinskim članom, opravite do 20. v mesecu. Nekaj dodatnih izzivov bo v zadnjih dneh aprila. Če imate v teh dneh predviden prihod novega člana bodite potrpežljivi, nagrada bo izjemna.

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Polna Luna, ki nastopi 6. aprila, bo v vas prebujala nemir, kar lahko nekoliko pospeši prihod mladega Ovna, če v tem času pričakujete. Vso papirologijo, ki vas čaka, uredite do 20., od takrat dalje namreč lahko pride do zamud ali celo blokade zastavljenih ciljev. Od sredine meseca aprila nekoliko več pozornosti namenite svojemu partnerju, (bodočemu) očetu svojih otrok, saj vam Venera, vladarica ljubezni, omogoča izjemno vez. Izkoristite harmonijo in dvignite nivo vašega odnosa.

RAK 21.6.-21.7.

V vaše znamenje se je pomaknil Mars, planet akcije in zagona, zato vas je zajel val moči in poguma. Poskrbite, da ostaja vaše telo prožno in aktivno, saj s tem ostajate v stiku s seboj. Lahko pa zagon preprosto izkoristite za še nedokončane naloge. Polna Luna, ki nastopi 6., vam prinaša nekaj napetosti v krogu družine. Svetujem vam, da ostanete strpni. Ugodnosti na ljubezenskem področju izkoristite do sredine meseca, saj 20.  nastopi mrk. Če v tem času pričakujete novega člana, je velika verjetnost, da pričakate malega ovna. Opazujte dogodke okoli Mrka, ker bo vplival na celotno pomlad in prinesel nekaj dodatnih izzivov v domačem okolju.

LEV 22.7.-22.8.

Vaše vznemirjenje bo naraščalo do polne Lune, ki nastopi 6.. Bodite pozorni le na svojo komunikacijo do ljudi, ki so vam blizu. Težko boste prepričali prepričanega. Vaša vitalnost in počutje je odlično, saj se Sonce nahaja v sorodnem, ognjenem znamenju. Za romantiko v partnerstvu lahko poskrbite v drugi polovici meseca in svojega partnerja odpeljete na družabno prireditev. 20. nastopi mrk, ki bo na vas lahko vplival na področju doma. Videti je, da se bo potrebno ustaviti in izbrati drugačno pot za doseganje želenega cilja.

DEVICA 23.8.-22.9.

Vaš vladar Merkur se pomika po zemeljskem znamenju in vam daje trdnost in stabilnost pri sprejemanju in doseganju ciljev. Dokler je materinstvo skupek predvidenih opravil, ste zadovoljni. Dovolj moči in volje boste imeli, da uresničite kar želite. Tiste (bodoče) mamice, ki ste rojene v prvi triadi malo bolj popazite nase, da vas ne ulovi prehlad. Tudi  okoli polne Lune, ki nastopi 6. boste imeli nekaj več skrbi z usklajevanjem obveznosti, saj se plani hitro spreminjajo. V tem času si privoščite mirno večerjo s partnerjem; to vas bo pomirilo. Čas za dokončevanje nalog je do 20., nato se vaš vladar Merkur obrača v vzvratno gibanje. Zadnji teden aprila, bo tako namenjen pregledu že opravljenih nalog.

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Nemir bo naraščal do polne Lune, ki nastopi 6. aprila. To se bo kazalo v napetostih v odnosih tako do partnerja kot do otok. Ohranjajte strpnost, ki je vaša odlika in sklenite kompromis, da umirite komunikacijo. Vaša vladarica Venera vam bo od 12. naprej omogočala prijetna druženja. Izkoristite dneve za izlet in nova doživetja z družino. Mrk, ki nastopi 20., prinaša pomembno novost v partnerskem odnosu, predvsem rojenim v zadnji triadi. Če v tem času pričakujete novega člana, vas lahko preseneti prej. Aprila bo prevladala lastnost, ki vas definira; uravnoteženje.

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Mars, planet akcije in zagona, se pomika po vodnem znamenju, zato vas je zajel val akcije. Nov zagon izkoristite za boljše počutje v nosečnosti in nadaljevanje zmernih športnih aktivnosti.  Več pozornosti boste namenili  svoji ožji in širši družini. Do 11. vam bo naklonjena tudi Venera, vladarica ljubezni. Čudovite dneve lahko izkoristite za skrivnostna pomladna osvajanja partnerja. Ljubezen gre tudi skozi želodec, zato lahko z malo truda pričarate slasten obrok. 20. natopi Mrk in prinaša pomembno sporočilo za naslednje tri mesece na področju družine. Ohranjajte osredotočenost in trdnost.

STRELEC 22.11.-21.12.

Sonce se pomika po ognjenem znamenju, kar vas navdaja z igrivostjo, odprtostjo in sproščenostjo. To se bo kazalo predvsem v odnosu do vaših otrok in partnerja. Tisti, ki ste rojeni v prvi triadi, popazite na svojo vitalnost, da vas ne ulovi krajši pomladni prehlad. Poskrbite za tople noge. Venera, planet ljubezni in harmonije vam od 11. dalje omogoča romantično in družabno razpoloženje, zato družino odpeljite na izlet po nova doživetja. Mrk, ki nastopi 20. vam prinaša še dodatno ugodnost – kupite srečko in se razvajajate.

KOZOROG 22.12.-19.1.

Aktiven mesec je pred vami. Mars vam bo odvzemal voljo, da dokončate zastavljene naloge. Začasno boste izgubili svojo osredotočenost, saj bodo vaše misli begale in polni boste nejasnega nemira. Polna Luna, ki nastopi 6., bo sprožila napetost na področju družine. Tokrat je rešitev v začasni prepustitvi urejanja nalog drugim, zanesete se lahko na žensko v družini. Včasih se je pač potrebno izklopiti in dovoliti, da se težave uredijo same po sebi. Seveda to za Kozoroge ni niti najmanj lahko. Mrk, ki nastopi 20. bo nakazal novo pot za naslednjo polovico leta. Ohranjajte samozavest in jasnost ciljev. Zaupajte. 

VODNAR 20.1-18.2.

Do polne Lune, ki nastopi 6. boste hiteli in uspešno izpeljevali vse potrebno do posebnega dogodka. Rojeni v prvi triadi nekoliko popazite na svojo vitalnost, da vas ne ulovi pomladni prehlad. Počitek je rešitev. Od 11. dalje boste igrivi in romantično razpoloženi, kar lahko izkoristite za krajši oddih z družinico ali s prijatelji. Vse pomembne dogovore sklenite in potrdite do 20., od takrat dalje je namreč možnost neusklajenosti in zamud večja. Mrk, ki nastopi 20., prinaša nov začetek v vaši družini.

RIBI 19.2.-20.3.

Za rojene (bodoče) mamice v prvi triadi se je mesec lahko začel z določeno blokado, lahko v obliki prehlada ali padcem imunske odpornosti. Mars, ki se pomika po vodnem znamenju vas  bo krepil in vam omogočal, da ste aktivnejši. Do 11. izkoristite Venero, vladarico ljubezni, in harmonizirajte odnos s partnerjem. Za svoje delovanje  potrebujete toplino in razumevanje. Lahko se tudi sami podate na kak družabni dogodek. Mrk, ki nastopi 20., prinaša več novih aktivnosti, ki vas bodo potrdile.

Horoskop so pripravile diplomirane astrologinje Nada, Petra, Polona in Tina, ki delujejo v Astrozvezde.si

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki