Mnoge mamice že poznajo nov izdelek iz Tosame, ki pomaga odgnati marsikatero skrb, povezano s higieno. Zaščitne podloge to.to Baby za previjanje so živahno potiskane, tanke, a nepremočljive. Najbolj so uporabne tam, kjer nas skrbi, da podlaga ni čista, ali pa da jo bomo pri previjanju otroka umazali. Na sprehodu, izletu ali na obisku podlogo enostavno pogrnemo, otroka previjemo in jo po uporabi zavržemo.

Predvsem takrat, ko se odpravljamo od doma, podloge to.to ne smejo manjkati v previjalni torbi. Uporabne pa niso samo za previjanje. Površine ali otroka bodo odlično zaščitile tudi pri drugih aktivnostih: ko otrok ustvarja z vodenimi barvicami, ko ugotavlja, kako se kašice jedo samostojno, ko se navaja na kahlico …

Zelo priročni so tudi kadar v slabem vremenu ostajamo doma in se odločamo za različne aktivnosti, da zaposlimo najmlajše. Ob barvanju, risanju in drugemu ustvarjanju jih enostavno pogrnimo po mizi ali pultu in prihranili si bomo veliko drgnjenja.

Izkoristimo te dni, ko smo več skupaj, bodimo inovativni in ustvarjajmo! To.to nam bo v pomoč.


Preberi še:

https://www.nosecka.net/2017/05/10/7-izvirnih-nacinov-uporabe-suhih-krpic/

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki