Bližina, ljubezen, zaupanje, občutek varnosti… Vse to in hkrati še mnogo več zmore dotik. Prvinski in najbolj naraven stik z otrokom, ki ljubi, tolaži in hkrati tudi neguje. Z izdelki Baby & Kids & Mum Natural na kar najbolj naraven in nežen način. Vse od prvega dne. Že 50 let. Spoznajte negovalne uspešnice Kozmetike Afrodita, ki navdušujejo mamice doma in po svetu!

💜 Ljubeča nega

Izdelki Baby & Kids & Mum Natural delujejo v harmoniji z otroško kožo ter ji zagotavljajo vse, kar v tem najbolj občutljivem obdobju potrebuje. Nežno čiščenje, blagodejno vlažilno-hranljivo nego in učinkovito zaščito. Ustvarjeni za dragocene trenutke nežnosti in ljubezni, preko katerih se plete prav posebna vez, ki traja skozi vse življenje.

Tudi za mamice: Znotraj kolekcije so na voljo tudi večnamenski izdelki, ki ob dojenčkovi koži idealno negujejo tudi kožo v času nosečnosti in po porodu ter pomagajo preprečevati nastajanje strij.

🌱Najboljše iz narave

V Kozmetiki Afrodita verjamejo, da nič ne neguje tako nežno, kot to zmore narava! Izbrali so le preverjeno najboljše naravne aktivne sestavine, posebej primerne za nego občutljive otroške kože: ekološko kakavovo in karitejevo maslo; ekološko, deviško in hladno stiskano kokosovo olje; sončnično in jojobino olje, olje belega limnanta, eterično olje sivke, izvlečke organskega ognjiča, cvetov lipe in bombaža ter jih združili v nadvse nežne negovalne formule.

Ker je dokazano otroški koži prijazno:

  • 0 % parafina & silikonov & barvil & SLS-a/SLES-a
  • dermatološko & pediatrično & oftamološko testirano*
  • odišavljeno s hipoalergenimi parfumi

*Vsi izdelki so dermatološko testirani. 100% naravno mazilo je testirano tudi pediatrično, izdelki, namenjeni umivanju in kopanju, pa tudi oftamološko.

Naš favorit: 100% naravno mazilo

Povsem naravna formula mazila,  izjemna negovalna moč ter večnamenska uporaba so prepričali številne zadovoljne starše, ki izdelek z veseljem priporočajo naprej!

Mazilo je namenjeno vsakodnevni negi dojenčkove kože obraza in telesa, hkrati pa je idealno tudi za optimalno zaščito pleničnega predela. Kjerkoli ga dojenček potrebuje. Še več, z navdušenjem ga uporabljajo tudi mamice in nosečke, saj s svojo visoko-hranljivo sestavo pomaga preprečevati nastajanje strij. Zares vsestransko!

💧 Čofotanje brez solzic

Čas je za kopanje! Z izdelki Baby natural bo slednje za dojenčka in starše zagotovo prijetno doživetje. Rezultati neodvisnih oftamoloških testov namreč dokazujejo, da izdelki, namenjeni kopanju in umivanju, ne povzročajo solzenja oziroma ne dražijo oči. 

🛁 Še več zabave pod prho!

S Peno za lase in telo, ki nežno očisti otroško kožo, lasišče in lase ter pri tem spoštuje njihovo naravno ravnovesje. S svojo lahko penasto teksturo hkrati nadvse zabava malčke ter predstavlja odlično priložnost za igro.

https://www.instagram.com/p/B7RAEuqhXTW/

https://www.instagram.com/p/Bo9CbJzHpf5/

https://www.instagram.com/p/BoGkRvmnfnp/

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki