Prav nič nenavadnega ni, da nakupovanje po spletu ravno letos postaja vse bolj priljubljeno. S strani Mastercarda v začetku maja 2020 izvedena raziskava je pokazala, da je letos v času karantene spletni nakup osnovnih dobrin zrasel za kar 36%. Več kot polovica, 57% evropskih kupcev priznava, da bolj kot kadarkoli prej kupujejo preko spleta.

Ne samo zato, ker običajno nakupovanje v trgovinah predstavlja večjo verjetnost okužbe s koronavirusom ali drugimi sezonskimi obolenji. Gre tudi za udoben, hitrejši, časovno učinkovit in enostavnejši način nakupovanja, zato je razumljivo, da se povečuje spletna prodaja tako osnovnih živil, kot tudi oblačil in vseh drugih potrebščin za celotno družino. In pričakovati je, da se bo ta trend le še nadaljeval.

Glavni razlogi za nakup preko spleta

Kot že omenjeno, obstaja veliko prednosti spletnega nakupovanja pred nakupom v fizičnih trgovinah. Med najpogostejšimi, zakaj se posamezniki in družine odločajo za nakupe preko spleta, so naslednji:

1. Sigurnost

Nakup na spletni strani Baby Center je priročna in danes najsigurnejša pot, kako priti do želenih izdelkov, vendar to ni edina prednost, ki jo ima nakupovanje na spletu.

2. Čas

Nakupe na spletu opravite kar od doma, s tem pa privarčujete čas, ki bi ga drugače porabili za pot do trgovine in nakupovanje. Ta čas lahko s pridom uporabite za igro in druženje z vašimi domačimi.

3. Druženje

Pri izbiri izdelkov lahko sodeluje cela družina. Izbirate oblačila in obutev? Pustite svojemu malčku, da sam izbere nekaj všečnih kosov. Gotovo bo vesel!

4. Kakovost

Pri izbiri oblačil in obutve bodite pozorni na kakovost materiala in izvedbe. Zagotavljamo vam, da bodo oblačila in obutev, izbrana v naši spletni trgovini, zadovoljila oboje.

5. 24/7

Spletna trgovina je vedno odprta. Nakup lahko opravite kadarkoli.

6. Obročno odplačevanje

Baby Center omogoča plačevanje na obroke preko plačilnih kartic NLB Mastercard in Visa. Brez obresti, dodatnih stroškov in dokumentacije. Za dodatne informacije se obrnite na ponudnika svoje plačilne kartice.

7. Dostava

Vsak nakup vam v najkrajšem možnem času dostavimo na domači naslov. Baby Center dostavlja širom Slovenije. Pri nakupu izdelkov v vrednosti 60 eur ali več, nudijo brezplačno dostavo.

8. Vračilo izdelkov

Če vam izbrani izdelki ne odgovarjajo, jih lahko brez obveznosti vrnete v roku 14 dni. Pogoj je, da so izdelki neuporabljeni.

9. Dostopnost izdelkov

V naši spletni trgovini Baby Center so vam na voljo le izdelki, ki so pri nas na zalogi, zaradi česar je dostavni rok zelo kratek.

10. Servis izdelkov

Za izdelke, kupljene v trgovinah Baby Center ali v naši spletni trgovini, vam zagotavljamo kakovostne servisne storitve, rezervne dele ali popravila za določene izdeke.

Trgovina Baby Center na svoji spletni strani nudi številne izdelke za najmlajše in novopečene družinice, od vozičkov, oblačil in drugih izdelkov iz odprodaje, po izjemnih akcijskih cenah. 


Preberi še:


Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki