Veselo pričakovanje, rojstvo, dojenčkov prvi smeh, prvo srečanje z družino, … Galerija na telefonu z vsemi ujetimi trenutki se hitro polni. Nikoli ni bilo tako enostavno ujeti trenutka sreče, kot to lahko naredimo danes, s pomočjo pametnega telefona. Prav tako pa vse te trenutke lahko tudi kaj hitro izgubimo ali pozabimo v morju preostalih fotografij. Razvijanje fotografij je vedno in – na tak način naši spomini ostanejo večni.

S pomočjo CEWE mobilne aplikacije ali spletne strani svoje fotografije s telefona naročite v le nekaj klikih, z dostavo na domač naslov. Aplikacija je uporabniku prijazna, enostavna za uporabo in nagrajena s prav posebno EISA nagrado.

POLEPŠAJTE SVOJ DOM S FOTOGRAFIJAMI

Fotografije ponujajo številne možnosti za dekoracijo, zlasti ko gre za okrasitev vašega doma. Ne glede na to, ali bodo stene krasili ujeti trenutki z vašega vsakdana; najlepši trenutki z rojstnega dne; ali pa boste nanizali v vrsto vse družinske člane; vedno svoje fotografije lahko še dodatno popestrite z izbiro različnih okvirjev – prazna stena bo kar na enkrat zaživela in vam risala nasmeh, vsakič, ko jo boste pogledali. Če bodo pri tem pomagali še najmlajši, bo prava zabava v hiši!

Iris Mulej je prava mojstrica ustvarjanja spominov, njen dom krasijo čudovite fotografije v okvirju, na CEWE koledarju in drugih foto izdelkih. Pravi, da najmlajša člana družine vedno in zelo rada pomagata pri izboru fotografij. Preberite intervju z Iris Mulej: okrasite svoj dom s personaliziranimi foto izdelki. Fotografiji: Iris Mulej

PODARITE FOTOGRAFIJE

Podariti fotografije pomeni podariti spomine. Velikokrat se znajdemo v zagati kaj podariti, da bo darilo nekaj posebnega in bolj osebne narave. Če spomine zapakiramo še v lično zaščitno škatlico, je darilo pripravljeno. Škatlica z najlepšimi fotografijami bo čudovito presenečenje za partnerja, babico in dedka ali prijatelje in bo zagotovo eno od najbolj osebnih daril, ki so jih prejeli. Škatlico s fotografijami je možno naročiti preko spleta ali preko brezplačnega CEWE foto programa.

PREGLEDOVANJE FOTOGRAFIJ Z NAJMLAJŠIMI

Otroci obožujejo fotografije! Vsaka fotografija ob pogledu nanjo pošlje energijo, spomine in čustva, ki jo kot opazovalec občutimo. Vrnejo nas v čas, ko so bile posnete. Pregledovanje fotografij skupaj z najmlajšimi je super način za skupno preživljanje prostega časa. Ob tem bodo malčki občudovali znane obraze, povedali ali s prstkom kazali na osebe na fotografijah in se pri tem neizmerno zabavali. Smeh zagotovljen!

Fotografija: Sara Klinar

KAJ PA, ČE POTREBUJETE FOTOGRAFIJE KAR TAKOJ?

Če bi želele svoje fotografije natisniti ta trenutek, potem spoznajte CEWE fotokiosk, ki omogoča takojšnji natis fotografij. Nahaja se v poslovalnicah dm, Müller in E.Leclerc, na 99 lokacijah po Sloveniji. Svoj pametni telefon povežete s CEWE fotokioskom in izberete fotografije, ki jih želite natisniti. Svoje fotografije lahko še dodatno popestrite – dodajte jim robove različnih barv, poljubne napise ali pa jih natisnite v obliki fototraku, večdelne fotografije, kolaža, itd. V le nekaj minutah je tiskanje končano in fotografije pripravljene, da jih odnesete s seboj. 

SUPER NOVOST: svoje naročilo fotografij lahko preko CEWE aplikacije oddate kar iz udobja svojega doma ali medtem, ko ste na poti. Izbrati je potrebno partnerja in najbližjo poslovalnico, preveriti, ali izbrana poslovalnica to hitro storitev ponuja in že se lahko odpravite po svoje fotografije, ki so se v vmesnem času že natisnile. Sledi samo še prevzem in svoje spomine odnesete domov!  

BONUS NASVET: USTVARJANJE Z NAJMLAJŠIMI – STENSKI FOTOKOLAŽ 

Kolikor fotografij, toliko možnosti za ustvarjanje! Iz najljubših fotografij ustvarite stenski kolaž, tako da fotografije nalepite na steno – v obliki srca, kroga ali druge oblike. Pomagate si lahko z različnimi, večjimi okvirji in fotografije nanizate znotraj okvirja, v prav poseben kolaž. Malčki pa naj pomagajo pri lepljenju ali izrezovanju pisanih dodatkov!

Fotografija: Neža Debelak 

Upamo, da smo vas spodbudili k razmišljanju o svojih fotografijah, kako jih shraniti in kako jih uporabiti. Natisnite najljubše fotografije, naj se ne izgubijo v galeriji tisočerih ujetih trenutkov. Ko bo vaš malček odrastel (kar se bo zgodilo hitreje, kot si mislite) bo zagotovo vesel, ko se bo ozrl na vse dragocene trenutke, ki so zaznamovale njegovo otroštvo in odraščanje! 

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki