• Sem Petra, 27 letna mamica super 6-mesečnici po imenu Ava Kim, žena super možu in “šefica” dvema razvajenima mucama. Skozi  življenje me vodijo besede, ki mi jih je že v srednji šoli kot odgovor na moj, včasih najbolj pogost stavek “res nimam časa” izrekel eden mojih najboljših prijateljev, “če ti je nekaj v interesu, se vedno najde čas”. Tega se držim še danes, tako, da imam kljub moji bejbi vseeno čas za kuhanje 3 različnih kosil (vegansko, vegeterijansko in seveda extra za Avo Kim), prevajanje, sprehode, vse moje diy projekte, novo tedensko dekoracijo stanovanja in celo pospravljeno stanovanje.
    Vedno me je skrbelo, kako se bom znašla v vlogi mamice, saj novodobne smernice starševstva in vzgoje niso ravno po mojem okusu. Zato sem se celo nosečnost izogibala branju blogov, člankov in podobnih strani, saj sem mnenja, da je treba vzgojo prilagoditi predvsem sebi in otroku.
    Materinstvo po mnenju nekaterih jemljem preveč “simpl”, ampak sem si obljubila, da se po rojstvu ne bom odrekala stvarem, ki me veselijo. Tako, da sem ponosna, da je moja Ava v svojih 6 mesecih že žurala na poroki, obiskala motocross, dvakrat prečkala mejo, uživala na bazenu, čez 14 dni jo pa čaka prva pot z letalom. No, očitno že nekaj delam prav, glede na to, da imam doma sproščeno nasmejano punco s katero se vse zdi mogoče 🙂
    Slediš me lahko na instagramu: @petrahudomalj