Sem mama dveh fantov, 10 letnika in 1 letnika. Poleg obližev v naši družinski lekarni definitivno ne sme manjkati Enterosgel. 

Enterosgel poznamo že nekaj let, z njim smo se seznanili pri družinskih prijateljih, ko smo skupaj počitnikovali in se je starejši sin zastrupil s hrano. Presenečeni smo bili, da se je ob uporabi Enterosgela počutje bistveno izboljšalo, prebavne težave pa so se umirile. Ko smo se vrnili z dopusta smo v lekarni kupili omenjeni izdelek in sedaj je naša stalnica v družinski lekarni.

Enoletnik je jeseni pričel z varstvom v vrtcu in kaj hitro je domov prinesel tudi prebavne težave, ki smo jih z uporabo Enterosgela hitro rešili. Prav ste prebrali Enterosgel je primeren za uživanje že od enega leta dalje, saj je zasnovan na naravnem siliciju in tako primeren za uživanje tudi pri tako majhnih otrocih. Ker se trebušne viroze hitro širijo smo z uživanjem začeli kar vsi v družini. Enterosgel smo uživali trikrat dnevno (zjutraj, popoldan oz. cca dve uri po kosilu ter zvečer pred spanjem). Najlažje odmerite kar z jušno žlico, odrasli 3x ena jušna žlica, starejši sin je pojedel dnevno 3x dve čajni žlički, najmlajši pa 3x eno čajno žličko gela. Gel sicer nima posebnega okusa ali vonja, a sta ga otroka raje uživala v mlačnem sadnem čaju. Enoletnik je tako težave s trebuščkom hitro pozabil, saj je že naslednji dan veselo tekal po stanovanju. Tudi vsi ostali v družini smo se počutili super, imeli smo več energije in nič razdražljivega želodca.

V začetku meseca novembra pa je moža pričakal pozitivni test na virus Covid. Boleče mišice, glavobol, kašelj in slabo počutje so bili prvi pokazatelji. V roku parih dni smo bili pozitivni prav vsi v družini. Z možem sva imela iste bolezenske znake, otroka pa sta imela le izcedek iz noska, razdražljivost ter kašelj. Poleg vitaminov in  mineralov smo zopet pričeli z uživanjem Enterosgela, saj nase veže strupene in škodljive snovi in jih izloči iz telesa skupaj z blatom. Oba z možem sva pojačala uživanje in ga prvi teden uživala trikrat dnevno po dve jušni žlici. Počutje se je izboljšalo, bolečine v mišicah so po petih dneh izzvenele, le kašelj je vztrajal približno deset dni. Enterosgel sva preventivno nato uživala še štirinajst dni in sicer eno jušno žlico zjutraj, popoldne in pred spanjem. Otroka sta imela normalno dozo, saj so bili tudi simptomi pri njima minimalni, uživala pa sta ga štirinajst dni. Ni še dokazano, da v primeru okužbe s Covid virusom Enterosgel pomaga, definitivno pa je v veliko pomoč. Moram priznati, da smo vsi v družini prenesli okužbo brez zapletov, vročine, nihče ni izgubil vonja ali okusa, nihče ni imel prebavnih težav. Bili smo pozitivno presenečeni, da se je tudi v primeru okužbe s Covid virusom Enterosgel izkazal za odličen izdelek. Ki pa ga sedaj še bolj veselo priporočamo prijateljem. 

Ker z družino zelo radi potujemo, si kljub ukrepom, ki nas pestijo v zadnjem času, vseeno poskušamo vzeti čas in pobegniti v tuje kraje. Novo leto smo tako preživeli na sanjskih plažah Zanzibarja, brez strahu preizkušali lokalne dobrote in pijače ter neizmerno uživali. 

In uganite kaj tudi tokrat ni manjkalo v naši prtljagi 😉

Mamica Lea J. Petrović

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki