Reši kratko anketo na temo izdelkov v nosečnosti in dojenja in sodeluj v nagradnem žrebanju za lepe nagradice. Podarili bomo 3 darilne pakete, ki vsebujejo: Mandljevo olje, Balzam za ustnice s čajevim drevesom in Fitobalm mazilo za lajšanje dihalnih poti pri dojenčkih in otrocih.

Ščiti občutljivo ter suho kožo, jo neguje in ji daje prožnost ter mehkobo. Kožo nahrani, blaži, poživi ter navlaži. Hladno stisnjeno mandljevo olje je bledo rumene barve, skoraj brez vonja in ima blažilne učinke.Vsebuje veliko rudninskih snovi, vitamin A, B in E, esencialne kisline ter beljakovine. Primerno je predvsem za suho, občutljivo in razdraženo kožo. Mandljevo olje je priporočljivo za nego kože novorojenčkov, za odstranjevanje ličil in za masaže. Mandljevo olje sodi med najboljša masažna olja.

Balzam za ustnice
Balzam za ustnice z aromo limone vsebuje naslednje naravne sestavine: olje čajevca (več kot 38% skupnih terpenov), arganovo olje, karitejevo maslo ter vitamin E. Olje čajevca preprečuje pordečitev, ki nastane kot posledica delovanja zunanjih vplivov (virusi, bakterije). Arganovo olje in karitejevo maslo ustnice globinsko nahranita. S sončnim zaščitnim faktorjem UVA in UVB SPF 20. Izdelek ne vsebuje barvil, konzervansov, parabenov in SLS.

Fitobalm balzamični gel
Fitobalm balzamični gel na osnovi mandljevega in ricinusovega olja z dodanimi balzamičnimi eteričnimi olji rdečega bora, mirte in bele jelke, ki blagodejno delujejo na zgornje dihalne poti. Izdelek ne vsebuje kafre, mentola, vazelina in smol.

Reši anketo in sodeluj v nagradni igri >

Nagrajenke bomo objavili v petek, 17. novembra 2017.


Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki