OVEN 20.3.-19.4.

Vaš vladar Mars se nahaja v zemeljskem znamenju, kar vas bo spodbujalo, da opravite čim več rutinskih opravil doma in v okolici. Če ste v fazi »gnezdenja«, je to odličen čas, da uredite zadeve. Nemir vas bo prevzel v dneh okoli polne Lune, ki nastopi 1. avgusta. Izkoristite ga za dokončanje obveznosti, sajbo vaš trud  poplačan. Če je oddih še pred vami, vas morda bolj zamikajo gore in jezera kot pa morski zrak.  Vaše počutje bo odlično, saj vam Sonce v ognjenem znamenju prinaša dobro vitalnost. Tudi vaši prijatelji bodo opazili dobro razpoloženje. Zaključek avgusta prinaša dodaten izziv vašemu partnerstvu.

BIK 20.4.-20.5.

Avgust je namenjen počitnicam in odmiku od stresnih obveznosti. Čas je za družinske člane. Vaša vladarica Venera se še vedno giblje retrogradno, zato vam cel mesec omogoča, da lahko v vašem partnerskem odnosu uredite in popravite zadeve iz preteklosti, ki so še odprte. Novih smeri še ne boste mogli začrtati, saj se boste stalno zaletavali v isto zgodbo. Počakajte, vse enkrat mine. Mlaj, ki nastopi 16. avgusta bo odprl vrata za nove družabne dogodke. Čaka vas nekaj prijetnih in veselih srečanj z ožjimi družinskimi člani. Če imate priložnost, kupite srečko.

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Vaš vladar Merkur se nahaja v zemeljskem znamenju, kar vas bo usmerjalo iz govornih in miselnih procesov na uresničevanje konkretnih in praktičnih dejanj. Morda boste več svoje pozornosti morali nameniti domačim ljubljenčkom. Če ste namesto na počitnicah še vedno v domačem okolju, vas čaka kar precej obveznosti, ki se jih lotite preudarno. Bodite pozorni tudi na svoje zdravje. Če le lahko, počivajte. Po 24. avgustu se vaš vladar obrača v retrogradno gibanje, kar bo ustavilo ali upočasnilo vaš napredek. Čas je, da uredite zadeve iz preteklosti. Ne trošite energije po nepotrebnem. Mamice in bodoče mamice, namenite čas tudi sebi. Včasih je dovolj že, da se na sprehodu le sezujete in začutite stik bosih stopal z zemljo.

RAK 21.6.-21.7.

Celotni avgust vas bo prevzemalo dobro razpoloženje, imeli boste tudi moč, voljo in energijo zase in za podmladek. Stvari se bodo obračale vam v prid. Tudi sebi boste namenili več časa, izbirali boste vam ljube športne in družabne aktivnosti. V drugem delu meseca pa si privoščite tudi krajši oddih ob vodi. Voda vam nudi ugodje in vas pomirja. Uživajte in se sprostite, saj je to čas in letna naložba za vas same. Po 28. sledi sprememba, ki vas bo precej vznemirila.

LEV 22.7.-22.8.

Vse najboljše, drage Levinje. Če v tem mesecu pričakujete novega družinskega člana, lahko polna Luna, ki nastopi 1. avgusta, preseneti z veselim dogodkom. Vse je že nared. Sonce v vašem znamenju vam prinaša dobro vitalnost in počutje. Tudi vaša družina bo poskrbela za dobro razpoloženje. V vašem znamenju se nahaja retrogradna Venera, kar vas lahko opominja na ureditev preteklih odnosov. Daje vam dodatno  priložnost, da popravite in na miren način zaključite, če je to potrebno. Nekaj novih zamisli lahko uresničite po 16. avgustu, ko boste bolj kreativno razpoloženi. Uspeh in dober rezultat po 27. avgustu vam prinaša Mars v zračnem znamenju.

DEVICA 23.8.-22.9.

V vašem znamenju se do konca meseca avgusta nahaja vaš vladar Merkur in poleg njega tudi Mars. To vam daje voljo, moč, dobro počutje in vitalnost, čemur sledi tudi osebni uspeh. Mikal vas bo šport in premikanje meja, zatoi zkoristite dneve za družinske aktivnosti. Po 25. avgustu se obeta sprememba. Vaš vladar Merkur se namreč obrne v retrogradno gibanje, zato sledi nekaj zamud ali ustavitev procesov. Čas namenite ureditvi projektov, ki so že nekaj časa na čakanju. Novi cilji bodo prišli na vrsto nekoliko kasneje. Potrpežljivost z domačimi je ključ do miru.

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Avgust je namenjen dopustovanju z domačimi. Sonce v ognjenem znamenju vam bo nudilo dobro počutje in ogromno energije, ki jo boste z veseljem razdajali najbližjim. Blaga aktivnost vas bo sproščala in umirjala. Vaša vladarica Venera se še vedno giblje retrogradno, vendar to na vas vpliva ugodno, saj boste več časa namenili druženju z družinskimi prijatelji, s katerimi imate dobre in trdne vezi. Tudi s svojim partnerjem boste rešili preteklo težavo. Po 27. avgustu sledi sprememba; obeta se več akcije.

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Avgusta boste delovno razpoloženi, saj se vaš vladar Mars pomika po zemeljskem znamenju in vam s tem prinaša več dodatnih rutinskih opravil. Nekaj napetosti ali nesporazumov se bo kljub vaši delovni vnemi pojavilo na domačem področju, okoli polne Lune, ki nastopi 1. avgusta. Pogovori z najbližjimi so ključ do ureditve spora. Druga polovica meseca bo lahkotnejša. Nov, vzpodbuden začetek vas čaka na zasebnem področju.

STRELEC 22.11.-21.12.

Družabno in igrivo boste razpoloženi s svojimi domačimi v dneh okoli polne Lune, ki nastopi 1.avgusta. Na družabnih dogodkih se držite lahkotnih tem in se ne zapletajte v globoke razprave. Sonce se pomika po ognjenem znamenju in vam daje voljo, vitalnost in samozavest. Vaši otroci so zaslužni za optimizem. Okoli 16. avgusta lahko, če imate možnost, skupaj odpotujete, da ponovno razširite krila in se sprostite. Če pa ostajate na delovnem mestu, boste precej obremenjeni s količino dela. Poleg vikenda si konec meseca vzemite še kakšen dan več, da se spočijete in naspite.  Po 24. avgustu je čas za vpogled v družinsko zgodovino.  Tam vas čaka rešitev.

KOZOROG 22.12.-19.1.

Kljub dopustom je pred vami delovno dejaven mesec. Obe celici – poslovna in družinska, vas potrebujeta. Uspešno se boste soočali z izzivi, saj vas Mars in Merkur v zemeljskem znamenju dobro podpirata. Imeli boste dobre, konstruktivne rešitve, ki jih uvedite do 24. avgusta, saj bodo po tem datumu projekti za nekaj časa na čakanju. Mlaj, ki nastopi 16. avgusta, vam odpira tudi priložnost za nov finančni dotok. Konec meseca prinaša družinski izziv, na katerega ste čakali.

VODNAR 20.1-18.2.

Polna Luna, ki nastopi 1. avgusta, vam bo razburkala ljubezensko in hkrati družinsko življenje, vendar se strasti že naslednji dan umirijo, zato boste lahko sproščeno užili romantiko. Nekaj previdnosti bo potrebno nameniti finančnemu področju in dobremu načrtovanju večjih nakupov in potovanj, da vas ne bi presenetili dodatni stroški, ki lahko precej obremenijo družinski proračun. Mlaj, ki nastopi 16. avgusta, vam prinaša novosti, ki ste jih pričakovali. Mesec boste zaključili s pogumom in optimizmom, saj se Mars pomakne v zračno znamenje in vas odlično podpre pri vzgoji podmladka.

RIBI 19.2.-20.3.

Avgusta je za vas še vedno čas za morje in morski zrak. Če le lahko, se spočijte in odklopite od dnevnih obveznosti. Ker se Mars in Merkur nahajata v zemeljskem znamenju, lahko občasno občutite nemoč in nemir. Namenite pozornost dogovorom, ki jih sklenete, da ne boste razočarani. Po 24. avgustu ne trošite po nepotrebnem, saj bi vas lahko bolela glava zaradi dodatnih stroškov. Popazite na svoje zdravje, pijte vodo in počivajte. Naj vas partner delno razbremeni saj s tem tudi sam pridobi – ko je mamica Riba dobro so vsi okoli nje dobro.

Horoskop so pripravile diplomirane astrologinje Nada, Petra, Polona in Tina, ki delujejo v Astrozvezde.si

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki