♈

OVEN 20.3.-19.4.

Globoko vdihnite, drage mamice. Januar bo obremenilen mesec. Obilo dela in novih zahtev vas čaka v vaši družini, vendar ne bo šlo vse po planu. Kot da bi vam zmanjkovalo volje in moči, da vzpostavite ritem, ki ga v družini potrebujete. Vaš vladar Mars se pomakne v zemeljsko znamenje, kar vam energijo odvzema, zato se vam lahko utrujenost pozna na zdravju. Ko imate možnost si tu in tam vzemite urico zase. V ljubezni vam partner stoji ob strani in vas podpira. Izboljšanje sledi po 25. januarju, ko nastopi polna Luna in vam prinaša prijetna druženja z družinskimi prijatelji. Ob vzpostavitvi ravnovesja boste končno zadihale.

BIK 20.4.-20.5.

Uspešen mesec je pred vami. Planeti v zemeljskem znamenju vas podpirajo pri pomembnih odločitvah in vam bodo pomagali da ostanete zbrani pri izvajanju vseh družinskih obveznosti. Okoli Mlaja, ki nastopi 11. januarja, izkoristite dneve za krajši ali daljši oddih z vašimi najmlajšimi, saj se bo že nekaj prostih dni dobro poznalo pri vitalnosti tako vam kot otrokom. V ljubezni boste deležni več pozornosti prosti koncu meseca, ko se tudi vaša vladarica Venera pomakne v zemeljsko znamenje in vam s tem obudi speča čustva. Prepustite se partnerju.

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Direktno gibanje vašega vladarja Merkurja vam bo postopoma prineslo voljo in moč, da nadaljujete pot proti zastavljenim družinskim ciljem. Počasi se daleč pride, na hitro in na silo se ne bo premaknilo nič. Posebno to velja za vašega malčka. Mesec vam prinaša bolj praktične in ambiciozne poglede na rešitve, kar se bo poznalo tudi v vaši denarnici. V ljubezni boste opaženi in obsipani s pozornostjo. Polna Luna, ki nastopi 25. januarja, vam prinaša zanimiv družinski, družabni dogodek. Veselo bo.

RAK 21.6.-21.7.

Mamice Rakice, pripnite si pasove, januar bi precej stresen mesec. Več planetov je v zemeljskem znamenju kar vam jemlje moč in voljo da nadaljujete do zadanega cilja. Poleg tega bo pred vami kar nekaj izzivov na področju družine in partnerstva. Mnenja si bodo precej različna, šlo bo tudi za merjenje moči v odnosu starši, otroci. Včasih je zmaga to, da se kaj spusti. Konec meseca tudi v ljubezni ne bo popuščanja, žal se bo strast za nekaj časa ohladila.  Polna Luna, ki nastopi 25. vam prinaša več druženj s prijatelji, kjer se boste končno sprostili in poklepetali o krivici, ki se vam je pripetila.

LEV 22.7.-22.8.

Prijetno decembrsko vzdušje se za vas nadaljuje še  v januar. Dobro boste razpoloženi, zato boste tudi v januarju izvedli še nekaj prazničnih družinskih obiskov predvsem s tistimi, ki jih že dlje časa niste obiskali. Merkur se obrača v direktno gibanje, kar vam prinaša zadovoljstvo in ponos pri sodelovanju z vašim podmladkom. Na zasebnem partnerskem področju pa izkoristite dobro postavljeno Venero, vladarico romantike in lepote. Uredite si varstvo za otroke in svojega partnerja povabite na dogodek, kjer vama bo lepo. To bo dobra naložba. Polna Luna, ki nastopi 25. januarja, vam namreč na področju odnosov prinaša nekaj stresa. Ne sprejemajte prehitro dokončnih odločitev. 

DEVICA 23.8.-22.9.

Direktno gibanje vašega vladarja Merkurja vam omogoča, da greste naprej in nadaljujete z uvajanjem novosti pri vašem najmlajšem članu, kar decembra ni in ni šlo skozi. Hkrati vas planeti v zemeljskem znamenju dobro podpirajo in vam omogočajo, da cilje zastavite ambiciozno, saj je uspeh zagotovljen. Na področju partnerstva pa bo januarja še nekaj zadržanosti in hladnega vzdušja. Napetost se bo poznala na celotnem družinskem področju, popusti pa konec meseca. Okoli 25. januarja, ko nastopi tudi polna Luna, bo potrebno nekaj več pozornosti nameniti sebi in počitku. Občasen odklop misli je potreben, da se lahko rodijo nove ideje.

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Ker se vaša vladarica Venera nahaja v ognjenem znamenju in vas s tem dobro podpira, vas bo v nov začetek leta popeljala z optimističnim pogledom naprej in vas navdajala z novim upanjem na družinsko situacijo. Dano izkoristite do 11. januarja, takrat namreč nastopi Mlaj, ki vam bo pokazal, da je željeno mogoče doseči s skupnim sodelovanjem širše družine, čemur sledi tudi zaslužen uspeh. V ljubezni bo dinamično in romantično do 23. januarja, po tem sledi nekaj več resnosti. Polna Luna, ki nastopi 25. januarja,  prinaša tistim, ki so rojeni zadnje dni septembra nove zamisli na področju vzgoje najmlajšega družinskega člana. Ljubeče vztrajajte.

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Premik vašega vladarja Marsa v zemeljsko znamenje se vam bo poznal pri izpolnjevanju vzgojnih ukrepov pri mlajših družinskih članih. Zastavljenih projektov se boste lotili z odgovornostjo in zanosom. Ker se tudi Merkur 15. januarja pomakne v zemeljsko znamenje, bodo sklepi in dogovori, ki jih boste sprejeli od takrat naprej, trdni. Vztrajajte pri odločitvi. Nekaj previdnosti ne bo odveč okoli 25. januarja, ko nastopi polna Luna in rojenim v prvi dekadi prinaša nekaj dodatnih izzivov na področju domačega okolja. Brez zamer tudi tokrat ne bo šlo.

STRELEC 22.11.-21.12.

Venera, vladarica lepote, druženj in romantike, se nahaja v vašem znamenju. Videti je, da boste preživeli prijetne dni v krogu vaše družine, kar vas bo navdajalo z optimističnim pogledom v prihodnost in splošnim dobrim počutjem. Mlaj, ki nastopi 11. januarja, prinaša nov vpogled na finančnem področju. Na tem delu bo potrebno vpeljati varčno spremembo, da bo stanje stabilnejše. Lahko sprejmete dodatno delovno obveznost z  obstoječo ekipo. Uspešni boste. Polna Luna, ki nastopi 25. januarja, prinaša nekaj težav v komunikaciji. Preverite dvakrat.

KOZOROG 22.12.-19.1.

Kozoroginje, odličen mesec je pred vami. Poleg Sonca se v vašem znamenju nahaja Mars, pridružil se bo še Merkur in v zadnjem tednu januarja prihaja tudi Venera. Navdajala vas bosta pogum in moč pri družinskih projektih, ki jih boste v celoti pripeljali do konca. Nič vas ne bo vrglo iz tira. Če ste v tem času na zimskem počitnikovanju, dobro izkoristite aktivne smučarske ali pohodniške dni za krepitev zdravja. Venera v vašem znamenju vam bo tudi pri odnosih s partnerjem prinesla nekaj prijetnih dni. 11. januarja nastopi Mlaj v vašem znamenju, kar prinaša začetek novega projekta, ki vas bo zaposloval v nadaljevanju leta. Navzgor in naprej je vaša uspešna mantra, ki za vas deluje odlično.

VODNAR 20.1-18.2.

Januarja ostajate v družabnem razpoloženju. Ne bo vam zmanjkalo volje in energije za še nekaj poprazničnih družinskih druženj. 11. januarja nastopi Mlaj, ki  vam prinaša streznitev na poslovnem področju. Potrebno bo uvesti novosti tudi pri vzgoji najmlajših družinskih članov. Bodite strpni. Popazite tudi na stres in s tem na svoje zdravje. Polna Luna v vašem znamenju nastopi 25. januarja, kar dodatno prinaša večjo obremenitev. Če lahko, si uredite varstvo in namenite nekaj časa počitku. Se bo obrestovalo.

RIBI 19.2.-20.3.

Dober vpliv Sonca v zemeljskem znamenju vam daje trdnost pri sprejemanju odločitev. 11. januarja nastopi Mlaj in prinaša pomembne novosti na področju vašega družinskega okolja. Tudi Mars prestopi v zemeljsko znamenje, kar vam prinaša moč in pogum. Nervoza, ki vas občasno zajame pri vzgoji otrok, se bo razblinila. To se bo poznalo pri delovni vnemi na področju vaše kariere, kasneje sledi tudi ugoden finančen doprinos. Partnerski odnos bo trden, ne bo pa željene romantike, po kateri hrepenite. 25. januarja nastopi polna Luna, ki prinaša dodatne izzive na področju partnerstva. Rešitev je jasna, postavite mejo.

Horoskop so pripravile diplomirane astrologinje Nada, Petra, Polona in Tina, ki delujejo v Astrozvezde.si

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki