♈

OVEN 20.3.-19.4.

Krasen mesec je pred vami, drage mamice in bodoče mamice. Vaš vladar Mars se pomika po ognjenem znamenju in vaše misli navdušuje in zapolnjuje o potovanju s svojimi najdražjimi. Izkoristite praznični december za skok na toplo ali pa v bližnja evropska mesta. Dobili boste novo dozo energije, ki vam bo omogočila širša razmišljanja o prihodnosti. Nekaj previdnosti v odnosih bo potrebno okoli polne Lune, ki nastopi 27.. Ne zapletajte se preveč, s podmladkom da ne bo zamere tudi ob vstopu v leto 2024. Praznovanje bo minilo družabno in burno.

BIK 20.4.-20.5.

Vaša vladarica Venera se pomika po vodnem znamenju, kar bo na vas delovalo precej stresno iz vidika odnosa do partnerja ali do otrok. Spoznavali boste, kako močno odvisni ste od drugih, kar vam bo načelo samozavest. Vaša dobra lastnost je praktičnost in le-ta je ključna pri reševanju vsakodnevnih izzivov. Ohranili boste ravnovesje med udobjem in potrebo po novih doživetjih. Skok v leto 2024 bo minil v toplem družinskem vzdušju.

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Letošnji december bo dinamičen in raznolik, za novopečene mamice tako lahko tudi stresen. Mars, planet akcije in moči se pomika nasproti vašega znamenja in vam s tem prinaša nemir in nepotrpežljivost na področju partnerskega in/ali poslovnega odnosa. 13., ko nastopi Mlaj, in hkrati se vaš vladar Merkur obrne v retrogradno gibanje, bo za vas pomenilo ustavitev delovanja ali vaš umik od dogajanja. Vzemite si čas, da razmislite kako in na kašnem način lahko pridete do željenega cilja. Morda je čas za nujne družinske počitnice, ki vam bodo prinesle nove moči in vas ponovno povezale z družinskimi člani. Vstop v leto 2024 bo za vas družaben in vesel.

RAK 21.6.-21.7.

Venera, vladarica romantike, se pomika po vodnem znamenju in vam s tem v december prinaša zadovoljstvo, srečo in ljubezen. Ta topel občutek sprejemanja, vas bo držal pokonci, saj boste imeli precej resnih, delovnih obveznosti. Ker se Merkur planet, ki vlada dogovarjanju in komunikaciji obrača v retrogradno gibanje 13., te dni ne nakupujte novih večjih družinskih pripomočkov. Lahko pa v tem času rešite in sklenete kompromis za zadeve iz preteklih obdobij. Sreča se vam bo nasmehnila v drugem delu decembra. Polna Luna, ki nastopi 27., v vašem znamenju, vam prinaša izziv na partnerskem področju. Bodite mirni. Če v tem času pričakujete novega družinskega člana, lahko polna Luna, pohiti dogodke. Prehod v leto 2024 namenite sebi in novim odločitvam. Le vi ste pomembni.

LEV 22.7.-22.8.

Sonce in Mars se pomikata po ognjenem znamenju kar vas bo navdajalo z močjo, veseljem in zadovoljstvom do prijetnih, družinskih decembrskih praznovanj. Družabno boste žareli v središču pozornosti. Mlaj, ki nastopi 13. vam prinaša nove priložnosti na delovnem mestu ali pri vašem partnerju. Dobro lahko izkoristite družabna srečanja v izjemne poslovne priložnosti. Previdno le pri vlaganju sredstev v nove projekte. Počakajte do januarja. Vstop v leto 2024 bo za vas minilo prehitro. Žareli in praznovali boste v svojem velikem slogu, pazite, da vam v zadnjih urah ne zmanjka moči tudi za najmlajše.

DEVICA 23.8.-22.9.

Potrudite se, da prva dva tedna v decembru uredite in naredite čim več, saj se 13. vaš vladar Merkur obrača v retrogradno gibanje in vas na ta način ustavlja. To bo čas, ki ga namenite kakovostnemu počitku in odklopu od vseh dejavnosti. Pomembno je, da si, če le lahko, najdete pomoč pri gospodinjskih opravilih. Mlaj, ki nastopi 13. vas bo dodatno opomnil, da je skrb za dobro počutje in zdravje na prvem mestu. Zavedajte se svojih potreb, saj le tako lahko vzpostavite ravnovesje med delom in zasebnostjo. Zdravi in močni ste najboljši zgled svojemu podmladku. Skok v leto 2024 boste preživeli z ožjo družino in najbližjimi prijatelji.

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Izkoristite prvi teden v decembru, ko vam je vaša vladarica Venera močno naklonjena. Dobro razpoloženje in veselje vas bo nosilo na krilih. Odlično vzdušje se bo poznalo, tako na vaših otrocih, kot na partnerju. Povezava je dobra. Nato pa sledi padec, postali boste zadržani in sumničavi do vsakega. Praznična, družinska druženja bodo na vrhuncu, vi pa se boste z izgovori, prireditvam izognili. Čas boste namenili sebi, pazite le, da vas lastne misli ne zavedejo in da vas ne prevzame zamera in ljubosumje. Zadnje dni v decembru sledi ponovno izboljšanje razpoloženja Vaša odlična vrlina je, komunikacija, ki bo oživela. Pripravljeni boste na druženja in skok v leto 2024 bo energičen.

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Kar veliko pozornosti boste v decembru namenili zaslužku, novim vlaganjem in dobrim nakupom. Do 13. izpeljite pomembnejše posle, kajti nato se za nekaj časa priložnosti zamrznejo in ustavijo. Venera planet ljubezni in harmonije bo prehajala vaše znamenje, kar vas bo delalo privlačne nasprotnemu spolu. Tudi romantično boste razpoloženi. Izkoristite dobro vzdušje za vašega partnerja, če lahko, pojdita na prijeten dogodek, sama. Polna Luna, ki nastopi 27. pa vam prinaša priložnost da uporabite intuicijo ob sprejemanju odločitev, ne prenaglite se. Skok v 2024 bo v dobri družbi z najožjimi prijatelji.

STRELEC 22.11.-21.12.

Vse najboljše, drage Strelke. Dinamičen in vesel mesec je pred vami. Prvi teden v decembru vas bo Venera planet romantike in harmonije spravljala v odlično razpoloženje. Izjemno družabni boste. S podmladkom boste obiskali več prazničnih prireditev. V vaše znamenje se pomakne tudi Mars, kar vam bo dalo dodatne pogon za druženja in praznovanja. Težko vas bo ujeti v tem decembru. Tudi na poslovnem področju boste imeli veliko delovnih obveznosti, ki jih ne boste mogli odložiti. Po 13. boste pričeli z uvajanjem novih projektov, vendar se žal  ne bodo izpeljali po načrtih. Potrpežljivost je vrlina. Zadnji dan v letu boste praznovali bučno v širšem krogu prijateljev in znancev.

KOZOROG 22.12.-19.1.

Do 13. se bo v vašem znamenju nahajal Merkur, planet trgovanja in komunikacij, zato ga lahko izkoristite za napeljane in pripravljene dogovore, ki čakajo na potrditev. Po tem datumu pa se izognite novim nakupom in vlaganju, saj bo prihajalo do napačnega razumevanja in zamud. Venera vladarica ljubezni se bo od drugega tedna naprej nahajala v vodnem znamenju, s tem bo omogočila prijetna, družinska in praznična druženja. Polna Luna, ki nastopi 27. pa prinaša nekaj dodatnega stresa, ne pregovarjajte se po nepotrebnem z svojimi najmlajšimi, tudi oni potrebujejo občutek da lahko odločajo. Zadnja noč v decembru bo namenjena lahkotni analizi preteklega leta, ob kozarčku, s prijatelji.

VODNAR 20.1-18.2.

December bo na vseh področjih zelo deloven in zato tudi uspešen, držite se plana in izpeljite večino dogovorov in usklajevanj do 13.. Tako Sonce, kot Mars vam bosta dajala pogon in moč da udejanjite zastavljene naloge, ki jih na novo uvajate v družinsko okolje. Nekoliko napeto bo v partnerskem odnosu. Zaradi večjih delovnih obveznosti bo pri vašem partnerju več nelagodja in pomanjkanja pozornosti. Druga polovica decembra bo namenjena druženju s prijatelji, ki ste jih v zadnjem času malenkost zanemarili, na družabnih, prazničnih prireditvah. Najdaljšo noč boste zadovoljno preživeli v zavetju doma, partnerja in otrok.

RIBI 19.2.-20.3.

Kljub temu, da niste ljubitelj decembrskih praznovanj, bo tokratni december za vas zasebno vesel in prijeten. Venera v vodnem znamenju vam v razmerje prinaša skrivnostnost in čarobnost. Na poslovnem področju pa boste precej obremenjeni. Kar nekaj pomembnih zadev morate izpeljati do konca. Več pozornosti namenite tudi svojemu zdravju, krepite imunski sistem. Spanje in počitek rešita skoraj vse. Občasno, lahko varuška vašega otroka, reši ogromno spalnih težav. Konec meseca in prestop v leto 2024 bo za vas minil izjemno zabavno. 

Horoskop so pripravile diplomirane astrologinje Nada, Petra, Polona in Tina, ki delujejo v Astrozvezde.si

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki