♈

OVEN 20.3.-19.4.

Vaš vladar Mars se prestavi v znamenje Škorpijona, kar bo na vas vplivalo na povečanju moči in poguma. Bodite pa pozorni, da vas ne popade tudi nepotrebna škorpijonska ljubosumnost in posesivnost do partnerja in otrok. 14. nastopi Mlaj v obliki Sončevega mrka, kar bo prinašalo spremembe na področju odnosov znotraj vaše družine. Nekatere odnose je potrebno spremeniti da se gre lahkotneje naprej. Konec meseca pa nastopi polna Luna v obliki Luninega mrka, bodite previdni da ne trošite po nepotrebnem, nakupite nujno potrebno za prihod družinskega člana, z večjimi nakupi počakajte.

BIK 20.4.-20.5.

Začetek meseca vas še iz septembra razveseljuje z dobrimi komunikacijskimi sposobnostnimi, ki jih vešče uporabljate pri naraščaju. Mlaj, ki nastopi 14. v obliki Sončevega mrka vas bo opozoril na nekaj zdravstvenih nevšečnosti. Ne spreglejte jih. Privoščite si počitek, posebej, če ste v pričakovanju novega družinskega člana. Na določen čas je potrebno opraviti »tehnični pregled« našega telesa in duha. Servisiranje, vam potem omogoča, da dobro in lažje še naprej delujete. Od 11. dalje boste romantično razpoloženi, vendar žal samo vi, vaš partner bo bolj jezljive sorte, tako da ne drezajte v osje gnezdo. Mama ima lahko samo z svojim otrokom popoln dan. 28. nastopi polna Luna v obliki Luninega mrka v vašem znamenju, kar vas ponovno opozarja na spremembe za naslednje tri mesece. Lahko vas preseneti hitri prihod novega družinskega člana.

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Sonce in Merkur se gibata po zračnem znamenju kar vam omogoča da žarite v svoji sproščenosti, lahkotnosti in kažete svojim najmlajšim igrive lastnosti. 14. nastopi Mlaj v obliki Sončevega mrka, kar vam prinaša nov začetek na področju ožje družine. Izkoristite novost, ki se bo pokazala, in jo boste uspešno vpeljali v družinski urnik. Venera vladarica ljubezni vas bo nekoliko prizemljila, določene stvari potrebujejo svoj čas in resnost. Konec meseca, 28. nastopi polna Luna v obliki Luninega mrka, prinaša vam globjo idejo o čiščenju telesa in duha. Čiščenje navlake, omogoča, da lažje zadihamo. Ideja čiščenja bo seveda veljala za celotno družino.

RAK 21.6.-21.7.

Oktober bo za vas bolj stresen na področju družinskega kroga, kjer se boste soočili z veliko pritiski, vendar se bodo proti koncu meseca stvari začele postavljati na svoje mesto in razmere v domačem okolju se bodo izboljšale. Začetek meseca si boste zapomnili po prijetnih presenečenjih, povezanih z denarjem. Razpoloženje sredi meseca bo nepredvidljivo, vendar bodite vztrajni. Merkur v Tehtnici vam bo pomagal do prave odločitve, saj bo vsa pozornost namenjena vašemu notranjemu svetu in podmladku. Konec meseca bo več pozornosti na družinskih odnosih. To je čas za pomoč staršem, druženju z otroki, ki so majhni delčki velike družinske sreče. Čeprav je Mars v Škorpijonu čas največje fizične aktivnosti, se boste lahko nekateri Raki pritoževali nad pomanjkanjem energije.

LEV 22.7.-22.8.

Oktobra bodite bolj resni glede vašega ljubezenskega življenja. Vaš partner, verjetno želi od vas slišati določene stvari, vi pa boste nekoliko bolj zadržani. Mlaj v obliki Sončnega mrka, ki nastopi 14. bo na vas vplival na področju komunikacije. Lahko pride do kriznega trenutka ali prepira z vašimi bližnjimi. Lahko je to uvid, v drugačno komunikacijo z svojimi otroki. Pri tem ne pozabite, kaj misli in si želi tudi vaš partner. Polna Luna, ki nastopi 28. v obliki Luninega mrka poudarja dilemo, ki vznemirja tiste Leve, ki se ne morejo odločiti, ali se želijo ustaliti v družinskem gnezdu ali pa se raje osredotočajo na svojo kariero.

DEVICA 23.8.-22.9.

Mlaj, ki nastopi v obliki Sončnega mrka, 14., vam bo pomagal narediti majhne korake k vašim dolgoročnim ciljem na področju družinskega planiranja. Vi veste, kako pomembno je, da je družina z majhnimi otroki dobro organizirana. Povečana fleksibilnosti in odprtost vam omogočata prilagajanje drobnim, a pozitivnim spremembam. Venera, planet ljubezni in lepote, bo 9. prestopila v vaše znamenje, kar bo prineslo vpliv na vaše ljubezensko življenje. Več poudarka boste namenili vaši fizični privlačnosti in raziskovali svojo čutno stran. Pravi čas je, da izpostavite tako notranjo kot zunanjo lepoto, s tem se bo potencial za privabljanje ljubezni znatno povečal. Mars, planet akcije in energije, vas bo spodbujal k odprtim dialogom in iskreni komunikaciji z vašim partnerjem.

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Oktober bo najbolj pester za vas Tehtnice, mamice in bodoče mamice, vse najboljše. V vašem znamenju, bosta polega Sonca, še Mars in Merkur. To bo prinašalo veliko delovanja na osebnem in partnerskem področju. Počutili se boste nemočne, saj boste končno spoznali, da se bo potrebno zazreti vase in priznati lastne napake. Razmišljali boste, kako spremeniti svoj način delovanja v odnosih in se bolj potruditi pri usklajevanju in razumevanju drugih. Za vas bi bilo ta mesec še najbolje, če bi sledili načelu “če nimam kaj lepega za povedati, bolje, da sem tiho”. Ko boste to ozavestili, vas čakajo novi, boljši začetki v partnerskih odnosih. Ne sprejemajte nobenih odločitev med 5. in 6. saj je vaša vladarica Venera, kot tudi planet Mars v slabem položaju in lahko kasneje svoje odločitve tudi obžalujete. Veliko pestrega dogajanja vas čaka tudi v domačem okolju, kjer ne bo manjkalo napetosti.  14. vas Mlaj v obliki Sončevega mrka v vašem znamenju, opomni na  lastno nemoč in težave, ki so se nakopičile v preteklem mesecu. Zato previdno pri sprejemanju pomembnih odločitev v tem času. Ohranite razsodnost, posvetite se sebi in otroku in začrtajte nov način delovanja, saj ni popolnega starševstva. Tudi dovolj dobro je dobro. 

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Ta mesec boste Škorpijoni začeli z velikim občutkom nemoči, saj vam bo vaš vladar Mars prinašal slabše počutje in morebitne zdravstvene težave. Veliko bo skritih pasti in nevarnosti, zato do 12. ostanite pozorni na vse možne laži in prevare. Do takrat ne sodelujte pri nobenih športnih aktivnostih, da se ne bi poškodovali ali predčasno končali v porodnišnici. Od 12. dalje, pa se vaš vladar Mars pomakne v svoj dom. Začutili boste več osebne moči, zato boste  bolj intenzivno, z močno voljo in borbenostjo pripravljeni na delovanje. Veliko boste delali in če imate službene poti bodite previdni na krajših poteh, da vas ne bi presenetili kakšni zapleti ali zamude. Konec meseca, bosta tudi že Sonce in Merkur v vašem znamenju kar vam bo prineslo dodatno moč. 28. nastopi polna Luna v obliki Mrka, ki bo poglobil vaše intenzivno doživljanje. Razplamtela se bo tudi strast v partnerskem odnosu, kar lahko prinese zelo nepričakovane in nenadne čustvene izlive. Pazite se pretirane posesivnosti ali ljubosumja. Raje se osredotočite nase, na svojo notranjo moč in na priprave za prihod novega družinskega člana

STRELEC 22.11.-21.12.

Strelci se boste v tem mescu ukvarjali predvsem z timskim delom in vključevanjem v različne športne organizacije, druženje s sodelavci, prijatelji, pa tudi z otroki. Preizkušali boste svoje kreativne zmogljivosti in iskali dodatne hobije s katerimi bi izrazili svojo večno potrebo po spremembah in širjenju obzorja. Bodite previdni, da ne pretiravate, saj vas lahko doletijo poškodbe, predvsem na začetku oktobra. Mlaj v obliki sončnega mrka, ki nastopi 14. v sorodnem zračnem znamenju, vam lahko prinese nov začetek zato ne odlašajte s pripravami za novega družinskega člana, ki vas lahko tudi povsem prehitro preseneti.

KOZOROG 22.12.-19.1.

Kar nekaj aktivnosti se obeta v tem mesecu, predvsem na poslovnem področju. Čaka vas nekaj zanimivih novosti. Bodite pozorni, na kašnem način vaša domača ekipa komunicira z vami, saj se trudijo najti kompromis in pravo rešitev, da vam bo bolj udobno. 14. nastopi mlaj v obliki Sončevega mrka, ki bo na vas vplival do konca leta. Če v teh dneh pričakujete malo Tehtnico, se lahko dogodki precej hitro odvijejo. Mlaj kaže na nov začetek, na področju vašega domačega okolja, ki vam bo dajal dodatno moč in zagon, da ima to kar delate, smisel in je pomembno vsem. Tudi v ljubezni boste imeli precejšnjo podporo. Izkoristite moč planetov. Zadnje dni oktobra malenkost popazite na hrano, da vas preveč ne zanese. Zmernost.

VODNAR 20.1-18.2.

Sonce se do 23. pomika po vam sorodnem zračnem znamenju, kar vas podpira in vam daje vitalnost in s tem tudi odlično počutje. Svoje najbližje, boste odlično obvladovali do 13., saj se Mars planet akcije še pomika po zračnem znamenju in vam s tem daje avtoriteto pri vaših nadobudnežih. 14. nastopi mlaj v obliki Sončevega mrka in vam prinaša nove zamisli, ki jih bo dobro udejanjiti v naslednjih treh meseci. Ne pozabite, da je vaše razmišljanje veliko zrelejše in naprednejše od preostalih družinskih članov, zato bodite strpni pri razlagi idej. Konec meseca, 28. nastopi polna Luna, v domačem okolju bo nekaj nemira. Potrebno bo nekaj več potrpežljivosti.

RIBI 19.2.-20.3.

Prve dni oktobra vas bo še dajala utrujenost, ki bo z vsakim dnem bolj izpuhtevala. Pazite nase in si omogočite več počitka, če ga potrebujete. Po 13. bo vaše počutje, že več kot odlično, saj se Mars planet volje, poguma in akcije pomakne v vam sorodno vodno znamenje in vam s tem odpre mnoge poti na področju potovanj in izobraževanj. Če planirate družinski oddih za jesenske počitnice, je plan, odličen. Življenje bo v drugi polovici oktobra lagodnejše in udobnejše za celotno družino. Čaka vas tudi romantično popotovanje z vam ljubo osebo, ki je bila do sedaj nekaj časa zanemarjena. 

Horoskop so pripravile diplomirane astrologinje Nada, Petra, Polona in Tina, ki delujejo v Astrozvezde.si

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki