OVEN 20.3.-19.4.

Vaš vladar Mars se nahaja v znamenju čudovite tehtnice, ki spodbuja ljubezen in odnose, vendar pa je za ovna tokrat to kar zalogaj. Samozavest ni nekaj, kar bi ovnom primanjkovalo, tokratni položaj vašega vladarja pa nakazuje tudi na možnost pomanjkanja le-te. Mlaj  v devici nakazuje na nove delovne zadolžitve, oz. na naloge, ki bi jih že zdavnaj morali opraviti. Retrogradni Merkur v devici vas v prvi polovici meseca podpira v popravljanju ali dokončevanju opravil, ki ste se jim nekaj časa uspešno izogibali. Morda se odločite za preventivni zdravniški pregled?  Vaše počutje bo odvisno predvsem od  vseh zadolžitev, ki ste si jih zadali, vendar pa boste uspeli odlično krmariti med vsakodnevnimi opravili. Polna luna v vašem znamenju 29. septembra vas prepričuje, da poiščete pomoč in razdelite opravila ter sebe in svoje počutje postavite na prvo mesto. Po 4. septembru bo čas, da pripravite vse potrebno za prihod morebitnega novega družinskega člana.

BIK 20.4.-20.5.

Vaša vladarica Venera je še v zadnjih izdihljajih retrogradnosti, saj se 4. septembra obrne v direktno gibanje. Najbrž ste do sedaj že uspeli urediti in popraviti pretekle dogodke v svojih odnosih. September začenjamo tudi z retrogradnim Merkurjem, ki vas bo povrnil v radosti prvih šolskih dni vaših malčkov. Prva polovica septembra je primeren čas za izbor vseh dejavnosti in konjičkov, od katerih ste se pred poletjem poslovili. Na to vas napeljuje tudi mlaj sredi meseca, kar je odličen čas za nov začetek. Prav veselite se ponovnih druženj s prijatelji. Konec meseca vas bo polna luna rahlo umirila, potrebovali boste kakšen dan tudi sami s seboj. V kolikor pričakujete naraščaj, bo druga polovica meseca primerna za pripravljanje vsega potrebnega.

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Vaš vladar Merkur se nahaja v zemeljskem znamenju, vendar se od konca avgusta giblje retrogradno. Mogoče so se vaše akcije in dejanja upočasnile ali zaustavile ravno zato, da preverite, ali ste na pravi poti. Do sredine septembra preglejte in se pripravite za nadaljevanje v drugi polovici meseca. Sredi meseca se dovrši mlaj v devici in podpira vaše aktivnosti povezane z domom in starši. Konec meseca bo polna luna opozorila na prijatelje, ki vas bodo potrebovali ali pogrešali, lahko se skupaj vključite v aktivnosti, ki vas povezujejo; morda pa sami sebi izpolnite željo, ki ste jo nekoč davno nazaj zakopali. Za starše bo september poln energije, ki jo boste z veseljem trošili z vašimi nadobudneži.

RAK 21.6.-21.7.

September začenjamo v retrogradnosti Merkurja, zato opozorilo za rake in rakice; oborožite se z dobro voljo in potrpežljivostjo, saj bi bila prva polovica meseca lahko stresna. Na pot se odpravite prej in ne dovolite, da bi vas razmere na cesti ali v bližnji okolici vznemirjale. Morda boste želeli opraviti ali popraviti kup stvari v svojem domu, vendar se spomnite na strpnost, če zadeve ne bodo tekle po vaših zamislih. V začetku meseca se vzdržite impulzivnega zapravljanja, saj bi lahko nakup obžalovali.  Konec meseca bo poudarek na vaši karieri. Dragi starši, bodite potrpežljivi z naraščajem; zavedajte se, da je za njih vsak dan čas, da se naučijo nekaj novega.

LEV 22.7.-22.8.

Dragi Levi, v september vstopate z Venero, vladarico ljubezni, odnosov in denarja, v vašem znaku. Po njem se sprehaja že ves avgust, zato verjamem, da ste zaključili s preteklimi odnosi in ste pripravljeni na napredek, ki bi se lahko zgodil po 4. septembru. Mlaj v devici sredi meseca nakazuje na vprašanje financ, ki pa se bo razjasnilo v drugi polovici septembra, ko se Merkur obrne v direktno gibanje. Mars vas bo podpiral pri živahni komunikaciji in krajših poteh, morda ugotovite, da so vaši novi sosedi pravzaprav čisto prijetni ljudje. Konec meseca se lahko zalotite, kako vas vleče na daljše potovanje v tujino. V kolikor pričakujete naraščaj in ne razmišljate o potovanju, vas čaka življenjsko popotovanje, na katerega se pripravljate. Vaš vladar Sonce vam daje neizmerno energijo in vas podpira pri vseh opravilih, ki jih načrtujete.

DEVICA 23.8.-22.9.

Vse najboljše, drage Device! Sonce prehaja vaše znamenje in vi se počutuite odlično v svojem ritmu obveznosti.V vašem znamenju se do konca septembra nahaja tudi vaš vladar Merkur, ki se 16. obrne v direktno gibanje. Do takrat se bodo morda zadeve pomikale počasneje ali celo stale, vendar pa bo po 16. veliko bolje, saj vas v vaših namerah podpre tudi mlaj. Do takrat počistite svoj osebni prostor, znebite se nepotrebne navlake, saj vas po 16. septembru lahko preseneti višji zaslužek in zgodi večji nakup. Konec meseca bodite pozorni, v kolikor imate opravka z zavarovalnico ali banko. Mamice bodo z največjim veseljem opravljale svojo starševsko vlogo in se vedno znova zavedale, kakšne srečnice so.

TEHTNICA 23.9.-22.10.

September začenjamo s prehodom Marsa po vašem znamenju, zato je pričakovati višjo stopnjo aktivnosti. Najbrž vas bo vleklo v kraje, kjer še niste bili. Vaša vladarica Venera je v začetku meseca še retrogradna, vendar se že 4. septembra obrne v direktni hod. Tudi vi se boste obrnili v prihodnost, saj ste v času retrogradnosti opravili s preteklostjo. Tudi Mekur se sredi meseca obrne v direktno gibanje, zato bo tudi komunikacija stekla. Mlaj, ki se dogodi 16. septembra lahko odkrije skrivnosti, ki jih niste pričakovali, konec meseca pa polna luna osvetli dogajanje v partnerski zvezi. Potrpežljivo. Vse bodoče mamice, bodite pozorne na dogajanje okoli polne lune, ko se vam lahko pridruži nov družinski član.

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Vaš vladar Mars se cel september pomika po znamenju tehtnice, kjer se ne počuti najbolje in takšno bo tudi vaše počutje. A vendarle je tehtnica znamenje ljubezni in odnosov, zato bo to osrednja tema ta mesec. Vaše želje in druženja bodo počakala do druge polovice meseca, ko jih bo spodbudil Merkur, ki se obrne v direktno smer, kot tudi mlaj, ki se dogodi v vaši hiši prijateljstva in želja. Poslovno se zadeve sprostijo po 4. septembru, saj se tudi Venera obrne direktno ravno v polju vaše kariere. Konec meseca pričakujte povišano dinamiko v vašem poslovnem okolju. Pripravite se. Mamice, oborožite se s strpnostjo in prijaznostjo, če vašemu malčku ne bo šlo vse po načrtih.

STRELEC 22.11.-21.12.

Dragi Strelci, vaš vladar Jupiter se 5. septembra obrne v retrogradno gibanje. Prihaja čas pospravljanja doma in glave, ko boste odmetavali vse nepotrebno in popravljali, kar je potrebno, da bi v naslednje leto vstopili neobremenjeni. Včasih je potrebno tudi to, kajne? Ko zaupamo vesolju, je vse lažje. Kariera bo osrednja tema v drugi polovici meseca, ko vas mlaj spodbudi na akcijo, Merkur pa se istočasno obrne v direktno gibanje. Za študij ali daljša potovanja bo čas po 4. septembru, konec meseca pa bodite pozorni v romantičnih odnosih! Previdnost  pri športnih aktivnostih ne bo odveč. V polju vašega malčka bo konec meseca polna luna, kar lahko povzroči višjo aktivnost in nemir…pričakujte.

KOZOROG 22.12.-19.1.

Kljub dejstvu, da vas Mars priganja v aktivnosti, počakajte do sredine meseca, ko se Merkur obrne v direktno gibanje in vam olajša napredovanje. Tudi mlaj nakazuje, da je čas za akcijo v drugi polovici meseca. Vaše počutje bo odlično, saj vas močno podpira sonce iz znamenja device, ki je ravno tako zemeljski znak. Konec meseca bodite pozorni na dogajanje v domu ali na odnos s starši; najbrž bo na teh področjih potrebne več energije in potrpežljivosti. Glede na to, da je tudi vaš vladar Saturn retrograden, se ne odločajte za kakršnekoli velike in nove spremembe. Vaši otroci že komaj čakajo srečanje s sošolci in prijatelji, poskrbite, da bodo uživali.

 

VODNAR 20.1-18.2.

V kolikor se izzivi v partnerskih odnosih vlečejo še iz avgusta, jih lahko rešite po 4. septembru, saj se Venera končno obrne v direktno gibanje. Venera pač vlada tudi odnosom in ljubezni in tokrat se je sprehajali po vaši hiši partnerskih odnosov. Mars vam pošilja neizmerno količino energije; uporabite jo v drugi polovici meseca, ko se tudi Merkur obrne v direktno gibanje in bodo vse zadeve, ki so morda na čakanju, stekle. Konec meseca previdno na cesti ali v odnosih s sorojenci. Bodoče mamice, konec meseca uživajte v udobju varnega doma, da vas ne preseneti kakšen nepričakovan dogodek.

RIBI 19.2.-20.3.

Drage ribice, po vašem znamenju se še vedno retrogradno pomikata Saturn in Neptun, kar opozarja na zmedo in napake. Bodite pozorni predvsem v prvi polovici meseca, ko vam tudi Sonce in retrogradni Merkur ne delata nobene usluge. Po mlaju, ki nastopi 15. septembra in obratu Merkurja 16., bo življenje postalo bolj predvidljivo. Ne zapravljajte po nepotrebnem, saj bi vas lahko konec meseca bolela glava zaradi neplaniranih izdatkov. Tudi v odnosu z mlajšimi člani družine bodite potrpežljivi, saj bodo razposajeni, polni energije in radovednosti.

 

Horoskop so pripravile diplomirane astrologinje Nada, Petra, Polona in Tina, ki delujejo v Astrozvezde.si

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki