V Tosami že od leta 2014 kakovost svojih izdelkov načrtno preverjamo tudi v projektu »Izbran produkt leta«. To je globalna metodologija, ki že preko 30 let v več kot 40 državah po vsem svetu med potrošniki preučuje inovativnost, atraktivnost in nakupno namero med izdelki, ki so na trgu manj kot leto in pol.

Letos smo v projekt prijavili dve izdelčni skupini: linijo vložkov Jasmin organic in linijo naravne otroške kozmetike to.to. Na naše veliko zadovoljstvo sta obe nominaciji prinesli dragoceno nagrado – pečat Izbran produkt leta za leto 21. Vsaka od linij je v svoji kategoriji premagala po šest konkurentov.

Oba pečata, ki ju v Tosami smemo uporabljati leto dni, imata največjo vrednost zaradi procesa, skozi katerega so v postopku izbora šli nominirani izdelki. Najprej so prestali pregled in vrednotenje s strani strokovnjakov, nato so bili izbrani v široki neodvisni javnomnenjski raziskavi med slovenskimi kupci in nazadnje še stestirani pri uporabnikih v običajnih življenjskih situacijah. 

Prav zato je vsak pečat »Izbran produkt leta« dragocen dokaz, da so potrošniki naše izdelke prepoznali, ocenili njihovo kakovost in jih izbrali kot najboljšo novost v posamezni kategoriji. Boljše potrditve, da delamo prav, kot je ta odločitev naših kupcev, si dejansko ne moremo želeti. In zato sta pečata za obe liniji izdelkov, ki ju povezuje naša odločitev za naravno, hkrati tudi dokazilo, da je naša strategija pravilna.

Prestižni nagradi sta prejeli skrbnici blagovnih znamk Martina Oražem, skrbnica znamke to.to (levo), in Klavdija Golja, skrbnica znamke Jasmin (desno).

Nagrajena otroška linijato.to

V kategoriji »Nega nosečnic in otrok« so potrošniki prvo mesto namenili našim najnovejšim izdelkom v blagovni znamki to.to. Vseh sedem potrjuje našo strategijo, da je za otroke in mamice dovolj dobro le najboljše – izdelki, ki so narejeni večinoma iz naravnih surovin.

Instagram: @to.to_tosama

Nagrajena linija za ženske – Jasmin organic

Blagovna znamka Jasmin ogranic je namenjena dekletom in mlajšim ženskam, ki dobro vedo, kako zelo je njihovo intimno zdravje odvisno od izdelkov, ki jih uporabljajo za nego. Naši vložki so s konkurenco pometli v kategoriji »Higienski vložki« in tako dokazali, da so potrošnice že prepoznale njihovo najnovejšo izboljšavo – vrhnjo past iz organskega bombaža.

Instagram: @jasminbytosama

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki