Opatija junij, 2023. –  Ko se starši v novi vlogi počutijo varne in sproščene, postane starševstvo posebna supermoč. Baby Center in Joolz sta znamki navadnih staršev, staršev, ki bodo za svojega otroka naredili vse.

Teamwork makes the dream je moto nove omejene serije otroškega vozička, s katerim želi znamka Joolz opolnomočiti in podpreti novo generacijo staršev, jim dati samozavest in prostor za uživanje v starševstvu brez strahu, ali so izbrali najboljši izdelek. To sezono so na tradicionalnem druženju z Joolz ambasadorji predstavili dve novi izdaji v družini Joolz. Tako je model Joolz Geo³ predstavil zanimivo sodelovanje z nizozemsko high street znamko Filling Pieces, najljubši otroški voziček Joolz Aer+ pa je bil osvežen z novo modno zasnovo – Chic renaissance.

Nov Joolz x Filling Pieces Geo³ – omejena izdaja

Z Joolz Geo3 boste uživali s svojim otrokom, ne glede na to, ali se potepate po mestnih ulicah ali naravi. Celoletna zaščita v košari in velika kolesa naredijo terensko vožnjo popolnoma udobno. Najmočnejši in najprostornejši otroški voziček Joolz je pripravljen rasti z vašo družino in ponuja ogromno možnosti razširitve. Ob nakupu dodatkov ga lahko hitro spremenite v duo verzijo za dva otroka različne starosti. Poleg tega ima največjo nakupovalno košaro na trgu, ki ima nosilnost do 15 kg. Poleg ročno izdelanih našitkov, vsak s svojo zgodbo, so bile uporabljene trajnostne tkanine iz recikliranih PET plastenk. Dizajnersko izvezen ročaj iz umetnega usnja naredi ta Geo³ edinstven. Poleg svetlo rjavih koles (ki se zgledujejo po vzgledu na superge Filling Pieces) dobite tudi prave ujemajoče se superge Fill Pieces za majhnega uporabnika tega vozička omejene izdaje.

Joolz AER+ Chic renaissance – modno popotovanje se lahko začne

Z Joolz AER potujete na najlažji možni način. S samo 6 kilogrami ga enostavno nosite čez ramo, vaše roke pa so proste za skrb in držanje otroka. V trenutku, ko ga potrebujete, se v samo nekaj sekundah zloži v udoben marela voziček. Vrhunska oblika zagotavlja odlično zračnost in dovolj prostora za potrebščine, ki jih nosite s seboj. Zdaj je priložena tudi prostorna in udobna torbica za voziček Joolz AER +, dodatek najljubšemu modelu pa je nova poletna barva. Gre za črni leopardji potisk in žakard tehniki izdelave. Tako je poletna modna izdaja še dodatno poudarila vsestranskost tega lahkega in ergonomsko brezhibnega modela Joolz AER+. Ta posebni paket vključuje otroški voziček Joolz AER+, organizator, dežno prevleko in potovalno torbo.

En voziček, eno drevo! Plastika je reciklirana, karton pa je odlična igrača! In prenosljiva desetletna garancija!

Ali ste vedeli, da imamo na slovenskem trgu ekološko ozaveščene in elegantne vozičke ter vrhunske dodatke, ki staršem pomagajo na njihovi poti? Pri oblikovanju Joolz vozičkov, tudi najmanjših delov, so uporabljeni trajnostni, organski in trpežni materiali. Vsak otrok si zasluži odraščati v zdravem svetu, zato Joolz posadi drevo za vsak prodan voziček. Medtem ko vaš dojenček raste v čudovito človeško bitje, vaše drevo raste v enem od čudovitih kolumbijskih gozdov.

Namesto da plastenke zavržemo, jih recikliramo v lepe, uporabne stvari. S spreminjanjem stare reciklirane plastike v trajnostne tkanine, Joolz ustvarja lepši svet za prihodnje generacije. Še bolj zanimiva je embalaža izdelkov Joolz. Velike in majhne kartonske škatle lahko uporabite večkrat – najprej razpakirate voziček, nato pa jih spremenite v ptičjo hišico, jelenčke ali svetilko. Ne zavrzite embalaže. Spremenite jo v nekaj posebnega, naučite otroke, kako je recikliranjeboljše za okolje in koliko truda in veselja je vtkano v nekaj, kar naredite z lastnimi rokami.

Vsi vozički Joolz so elegantni, ergonomski, kakovostni, enostavni za sestavljanje in rokovanje. In seveda zagotavljajo visoko raven udobja, ki popolnoma ustreza otrokovim potrebam. Poleg tega vam ponujamo desetletno garancijo, ki je prenosljiva. Vaš novi voziček Joolz enostavno registrirate v šestih mesecih od nakupa in že ste pripravljeni na brezskrben sprehod.

Po edinstven voziček v Baby Center 

Otroški voziček Joolz Aer+ Chic Renassaince ter Filling Pieces sta že na voljo v Baby Centru, kjer boste odkrili tudi druge Joolzove vozičke in vse, kar potrebujete za zadovoljno starševstvo in sproščeno otroštvo vaših nadobudnežev. 

Spodbudnemu družinskemu utripu skupnosti Baby Centra pa se pridružite na FaceBooku in Instagramu, kjer boste poleg uporabnih starševskih nasvetov izvedeli, kaj je novega v ponudbi in vse o aktualnih ugodnostih.


Ne spreglejte nagradne igre, ki ravnokar poteka na Instagramu:


Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki