December je mesec praznovanj, obdarovanj in druženj. V tem času je veliko priložnosti za nazdravljanje, kar pogosto vključuje alkoholne pijače. Vendar pa to ni vedno primerno ali zaželeno za vse, še posebej za nosečnice in doječe mamice ter tiste, ki se iz različnih razlogov odločijo za brezalkoholni način življenja.

Nosečnost in dojenje sta obdobji, ko je pomembno, da se ženske izogibajo alkoholu zaradi zdravja in varnosti otroka. Prav tako pa se lahko nekateri ljudje odločijo za brezalkoholni način življenja iz zdravstvenih, osebnih ali drugih razlogov. V teh primerih lahko iskanje primernih alternativ alkoholnim pijačam predstavlja izziv, še posebej v družbenih situacijah, kjer je pitje alkohola pogosto norma.

Na srečo obstajajo kakovostne in okusne brezalkoholne alternative, ki lahko nadomestijo tradicionalne alkoholne pijače. Ena takšnih je slovenska blagovna znamka Vera Spirits, ki ponuja raznoliko paleto brezalkoholnih destilatov. Te pijače so ustvarjene z enakim zanosom in skrbnostjo kot tradicionalni alkoholni destilati, ponujajo pa bogat okus brez alkohola.

Vera Spirits je družinska slovenska destilarna brezalkoholnih pijač, partnerjev (ki sta tudi starša) Luka Nagode in Urške Dvoraček. Navdihnjena z življenjskimi potovanji Vere po Sredozemlju, destilarna nadaljuje njeno poslanstvo z raziskovanjem okusov, sestavin in metod destilacije za ustvarjanje unikatnih mešanic.

Proces destilacije se začne z natančnim izborom sestavin, pri čemer dajejo prednost lokalnim in sezonskim botanikom. Uporabljajo dve metodi destilacije: maceracijo in parno infuzijo. Maceracija vključuje namakanje in kuhanje botanik v destilatorju, medtem ko pri parni infuziji botanike postavijo v pot parne destilacije. Po destilaciji natančno zmešajo destilate, da dosežejo harmonijo arom, nato pa končni izdelek filtrirajo, pasterizirajo in stekleničijo.

Izdelki Vera Spirits so tudi nagrajeni z mnogimi nagradami za kakovost in ukus ter so v samem svetovnem vrhu med brezalhkoholnimi pijačami!

Izdelki Vera Spirits so narejeni z namenom ponuditi kvalitetno alternativo alkoholu za vse priložnosti. Med njihovimi izdelki so Vera Aperitivø Classicø in Vera Aperitivø Spritz, ki ponujajo edinstvene okuse, primerni za praznične priložnosti. Te pijače omogočajo uživanje v okusnih napitkih brez skrbi o vsebnosti alkohola, kar je še posebej pomembno za nosečnice in doječe mamice.

Tako Vera Spirits ponuja odlično možnost za tiste, ki želijo praznovati december brez alkohola, hkrati pa uživati v okusnih in kvalitetnih pijačah. Za več informacij o njihovih izdelkih in receptih lahko obiščete njihovo spletno stran na www.veraspirits.com >

Poglej si tudi različne recepte za brezalkoholne koktejle >

Na zdravje!

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki