Že med nosečnostjo sem na internetu zasledila trgovino Bellybee z oblekami za nosečnost in dojenje. V spletni trgovini so vse cunjice zgledale nadvse luštne, vseeno pa me je nekaj ustavljalo pred naročilom. Verjetno slabe izkušnje pri internetnem naročanju oblačil zase, saj sem velikokrat prejela nekaj, kar sploh ni bilo podobno tistemu na slikah.

Ko sem dobila priložnost, da preizkusim Bellybee hoodie za nosečnost in dojenje, sem jo z veseljem izkoristila. Že ko sem prejela paket, me je vsebina izjemno pozitivno presenetila. Pri teh puloverjih se velikokrat zgodi, da je slika na internetu eno, resničnost pa drugo. No, pri tem puloverju vam lahko zagotovim, da boste nad kvaliteto navdušene. Material je mehek, kompakten in ravno prav debel,  ter zelo prijeten za nošenje. Na notranjem delu je kosmaten, tako da je primeren za hladnejša jesenska jutra in zimske dni. Ne razteguje se na komolcih in ne izgubi svoje oblike z nošenjem. Za dojenje je res nadvse primeren, način zapenjanja pa je zelo praktičen. Dojenček v roku parih sekund pride do svojega obroka. Glede na to, da trebuščka nimam več, mi je v pasu sicer malo širok in zato malo daljši ter ekstra udoben.
Definitivno je vreden cene, ki jo ima. Zdaj, ko vem, kakšne kvalitete so puloverji Bellybee, mi je samo žal, da ga nisem naročila že med nosečnostjo, ker bi mi preteklo zimo odlično služil. Tako ga bom pa z veseljem uporabljala obdobju dojenja čez hladnejši del leta in še kasneje.

Avtor: Mateja Tamše, www.maminakvadratinpol.si

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki