Vsi starši se strinjajo, da starševstvo prinaša s seboj mnogo radosti, a tudi izzivov, še posebej v prvih mesecih po rojstvu otroka. Na spletni strani Nosečka, kjer skupnost mam in strokovnjakov deli nasvete in priporočila za bodoče ter nove starše, pogosto razpravljamo o izdelkih, ki lahko olajšajo prve mesece starševstva. Med njimi je izstopal Pranamat ECO, pripomoček, ki smo ga v uredništvu Nosečka temeljito preizkusili in ga lahko iskreno priporočamo. Naša izkušnja s Pranamatom ECO je pokazala, da učinkovito pomaga pri lajšanju bolečin v hrbtu in vratu, ki so pogoste pri dojenju, in pri zmanjševanju stresa, ki ga prinese novo starševstvo.

Ključne prednosti Pranamat ECO

Pranamat ECO je inovativen pripomoček, namenjen staršem novorojenčkov in dojenčkov, ki jim omogoča soočanje z nekaterimi pogostimi težavami v tem zahtevnem življenjskem obdobju. Njegove ključne prednosti so skrbno zasnovane, da nudijo konkretno podporo in izboljšanje kakovosti življenja.

Izboljšanje kakovosti spanca

Kakovosten spanec je temelj dobrega zdravja in bistven za regeneracijo telesa in uma. Starši novorojenčkov se pogosto soočajo s prekinjenim spancem zaradi nočnih hranjenj ali pomirjanja otroka. Pranamat ECO pomaga izboljšati kakovost tistega spanca, ki ga starši lahko dobijo, s spodbujanjem globljega in bolj sproščujočega spanca. To omogoča, da se kljub krajšim spanjem starši zbudijo bolj spočiti in pripravljeni na izzive novega dne.

Zmanjševanje zadrževanja vode

Zadrževanje vode je pogosta težava med nosečnostjo in po porodu, ki povzroča otekline in občutek teže, še posebej v nogah. Masaža z Pranamat ECO spodbuja cirkulacijo in limfni tok, kar pomaga pri naravnem odvajanju odvečne tekočine iz telesa. Redna uporaba tega pripomočka tako pripomore k lajšanju oteklin in izboljšanju splošnega počutja.

Lajšanje bolečin med dojenjem

Dojenje, čeprav je naravni proces, lahko povzroči bolečine v hrbtu in vratu zaradi dolgotrajnega sedenja v neugodnih položajih. Pranamat ECO nudi terapevtske učinke, ki pomagajo sprostiti napetost v mišicah in lajšajo bolečine. Uporaba Pranamata doma omogoča staršem, da učinkovito in udobno zmanjšajo te bolečine, ne da bi morali zapustiti udobje svojega doma.

Odpravljanje stresa

Starševstvo prinaša veliko radosti, a tudi stres, še posebej v zgodnjih letih otrokovega življenja. Pranamat ECO omogoča kratke, a učinkovite masažne seanse, ki trajajo le 15 minut, a imajo dolgotrajen učinek na zmanjšanje stresa. Redna uporaba tega pripomočka lahko znatno izboljša razpoloženje, zmanjša občutke tesnobe in spodbuja boljše duševno zdravje.

Z vsemi temi prednostmi Pranamat ECO ne samo da izboljšuje fizično počutje, ampak tudi podpira čustveno in psihično zdravje staršev, kar je ključno za uspešno navigacijo skozi izzive starševstva.


Nosečka popust na Pranamat!

Posebna Majevska Akcija samo s kodo NOSECKA je do 15% popusta na komplete ter brezplačna dostava v maju >


Vsi, ki razmišljate o investiciji v svoje družinsko življenje in iščete načine za lajšanje vsakodnevnih izzivov starševstva, bi morda morali razmisliti o tej priložnosti. Pranamat ECO ni le pripomoček; je partner v vašem starševskem potovanju, ki pomaga ohranjati vaše zdravje in dobro počutje, medtem ko se posvečate eni najpomembnejših vlog v vašem življenju – vlogi starša.

V času odkar imam doma masažni komplet Pranamat, sem opazila, da podloge tako ali drugače uporabljam prav vsak dan. Uporabljam jih sproti pri različnih opravilih, pri katerih sem sicer občutila napetosti v hrbtu, špikanje v ramenskem obroču ali mravljince v rokah ponoči. Včasih pa zgolj za sprostitev telesa in duha. Opažam, da po masaži zelo trdno in globoko spim. Ob rednem sedenju na Pranamat blazini je celulit na zadnji strani stegen manj viden. Stopala položim na Pranamat, kadar v njih čutim utrujenost. Želim vam obilo prijetnih masažnih trenutkov, v kolikor se za Pranamat blazino odločite tudi sami.

SANJA MACUR

Do Pranamatke sem bila na začetku malo skeptična, danes pa sem z njo kar obsedena.Na začetku nisem pričakovala, da bo tako bolelo, ampak postopoma sem se sprostila in popolnoma zaljubila vanjo. Lajša stres, dviguje energijo, poveča cirkulacijo, pomaga pri migrenah, menstrualnih krčih, zategnjenosti, … Zdaj sploh ne morem več brez nje.

NUŠA GNEZDA


Nosečka popust na Pranamat!

Posebna Majevska Akcija samo s kodo NOSECKA je do 15% popusta na komplete ter brezplačna dostava v maju >


Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki