Praznični časi so že tu, vse diši po cimetu, pečejo se piškotki, kupujejo darila, … no, škratki jih izdelujejo. Mamice in očki iščemo recepte za hitre in preproste ampak vseeno posebne jedi.

Biti mama je zahtevno, a nagrajujoče delo.

Zato bomo danes ponosne na to, kar počnemo za svoje družine. Iz dneva v dan dajemo toliko od sebe in ni vedno lahko. Toda kljub izzivom in odrekanjem nikoli ne nehamo dajati in ljubiti. Naši otroci so tako srečni, da nas imajo v svojem življenju, me pa smo tako zelo hvaležni, da jih imamo.

Pomembno je tudi, da si znamo mame vzeti čas zase. Ne pozabi večkrat vdihniti globoko, poiskati miren trenutek za sprostitev in polnjenje ter se spomniti na vse stvari, ki si jih dosegla skozi leto.

Hkrati pa je pomembno tudi, da sprejmemo veselje in čarobnost prazničnega časa.

Danaja, Juna in Luka v prvem snegu 🙂

Vzemi si trenutek in ceni tudi “male” stvari in posebne trenutke s svojimi najdražjimi. Ne glede na to, ali gre za peko piškotov z vašimi otroki, okrasitev drevesca ali stiskanje ob gledanju prazničnega filma, … vsi boste kasneje uživali v teh spominih in veselju, ki ga prinaša praznični čas.

Ti posebni trenutki z družino so tisto, zaradi česar je praznični čas tako poseben in ustvarila boš trajne spomine, ki jih boš hranila v prihodnjih letih.

Želimo vam, da boste preživeli mirne in sproščene praznike, obkroženi z ljubeznijo in podporo družine in prijateljev. Hvaležni smo, da ste del naše skupnosti, in veselimo se, da vas bomo podpirali v novem letu.

Vesel božič in čudovite praznike želim v imenu celotne ekipe Nosečka!


Avtor: Danaja Oblak, Ustanoviteljica

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki