• Hej! Sem Danaja Oblak, možgani in srce na Nosečka.net ter ponosna mamica dveh sončkov v mojem življenju, June in Luka. Medtem, ko je moja uradna izobrazba usmerjena v oblikovanje vizualnih komunikacij, je moja prava strast neprenehano učenje, raziskovanje in izobraževanje.

    Moja radovednost me vodi skozi gozdove, kjer črpam energijo in navdih, ter skozi knjige in predavanja, kjer študiram delovanje možganov in kompleksnost medčloveških odnosov. Osebnostna rast je zame potovanje, ki nima konca, in verjamem, da je vsak dan priložnost za nova spoznanja in rast.

    Ko sem prvič zakorakala na pot materinstva, sem bila kot mnoge nosečke – polna vprašanj in iskanj. Tako se je rodila ideja za Nosecka.net. Kar je bilo sprva le majhno spletno zbirališče na Facebooku, je zraslo v središče za največjo skupnost nosečk in mam v Sloveniji. Kaj lahko rečem, pri nas je vedno zanimivo!

    K sodelovanju sem povabila strokovnjake z različnih področij, saj sem želela, da informacije na strani temeljijo na strokovnih in preverjenih dejstvih. Nosečka je zdaj vaša digitalna prijateljica, kjer najdete vse potrebno za čudovito nosečnost in materinstvo.

    Naj bo vaša pot materinstva osvetljena z zanesljivimi informacijami in iskrenimi nasveti. Veselim se, da lahko skupaj pišemo to čudovito zgodbo.