• Ponosna mamica punčke June in fantka Luka. Po izobrazbi diplomirana oblikovalka vizualnih komunikacij. Rada imam hrano, zelo rada kuham in obiskujem nove restavracije. Odkar sem mami pa obožujem dooolge in obilne sobotne zajtrke. Rada imam sprostitveni tek in redno obiskovanje fitnesa. Zelo rada potujem v tuja mesta. Obožujem Rožnik in PST. Všeč mi je smrekov gozd in njegova aroma po dežju.

    Ko sem prvič zanosila, sem imela kup vprašanj. Odgovore nanje sem iskala preko spleta in preko pogovorov s prijateljicami, s svojo mami, babicami in drugimi strokovnimi delavci. Zaželela sem si, da bi tudi moje prijateljice in znanke dobile hitrejši dostop do nujno potrebnih informacij o nosečnosti, zato sem odprla novo FB stran in jo poimenovala Nosečka. Na moje presenečenje je nenačrtovano stran presegla 1000 sledilk in zatem v treh letih prerasla v največjo slovensko skupnost nosečk in seveda tudi mamic 🙂

    Naenkrat sem začutila veliko odgovornost, zato sem k sodelovanju povabila več strokovnjakov iz različnih področij, ki se pokrivajo z obdobjem nosečnosti, poroda in zgornjega materinstva: ginekologija, porodništvo, fizioterapija, psihologija, telovadba, prehrana, vzgoja, pedokinetika, … in za protiutež vedno rada ponudim še alternativo, kot so homeopatija, aromaterapija, meditacija, naravni porod in podobno. Zelo se mi zdi pomembno, da so informacije, ki vam jih posredujem, strokovne in preverjene.

    Po uspešni FB strani, je bil edini logičen naslednji korak ustanovitev spletne strani, kjer bi vsaka nosečka lahko v vsakem trenutku dostopala do vseh člankov in ostalih koristnih informacij. Z veseljem vas tako vabim na nosecka.net!

    Vesela sem, da lahko tako veliki skupnosti posredujem odlične članke naših strokovnjakov in da vse nosečke (sploh tiste, ki so to prvič) na strani najdejo vse potrebne informacije ter se preko naše skupnosti tudi medsebojno povezujejo in si pomagajo. Moj cilj, da bi vsaka nosečka lahko hitro prišla do pravih informacij, je tako, na moje veliko veselje, dosežen.