Drage nosečke in drage mamice,

Leto 2016 je bilo za Nosečko veliko leto. Zaživela je nova spletna stran. Ekipa Nosečke je trdo delala, da je za vas pripravila veliko dobrih vsebin na področju nosečnosti, dojenja, partnerstva in materinstva. S tako polno paro vstopamo tudi v leto 2017 in se veselimo novih vsebin in novih izzivov. V tem letu vaš čaka še veliiiiko presenečenj, juhu! 🙂

Tudi zame je bilo veliko leto. Dobili smo sinčka, drugega otroka, doma je pestro. Hčerka bo stara 3 leta, sinček pa 8 mesecev. Je zelo intenzivno, veselo, naporno, prejokano in prelubčkano leto 🙂 Velikokrat sem, že skoraj čisto obupana, prebirala članke Nosečke in v njih našla odgovore. Nekatere tudi že drugič – slabost, porod, dojenje, uspavanje, krči, … Vesela sem in zelo ponosna na delo naše ekipe, da smo sestavili skupaj vsebine, na katere se tako rade vračate.

V letu 2017 vam v imenu celotne ekipe Nosečka želim mnogo ljubezni, zdravja, objemov, poljubčkov, novih življenj, novih dogodivščin in novih izzivov. Srečno!

Danaja Oblak, ustanoviteljica Nosečke


Avtor: Danaja Oblak, Ustanoviteljica

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki