Ne potrebujem rezanega cvetja ali čestitke, da mi s tem mož ali otroci povejo, da me imajo radi in da sem za njih pomembna. To čutim skozi neskončen smeh in jok mojih otrok. Preko klica “mamiiii, poglej me”, ko hčerka sama spleza na vrh igrala. Preko jutranjega iztega malih rokic iz posteljice “meni, meni, meni”. Ko skupaj jemo večerjo, ki sem jo uspela skuhati v 15 minutah in godeta od zadovoljstva. Ko mi skupaj kaj ušpičita, da se jezim. Ko mi nagajata, da dobita mojo pozornost. Ko vsak dan po koncu vrtca, vedno v smehu, k meni stečeta v objem. Vem, da sem pomembna. Danes ne potrebujem rožic, ker to čutim prav vsak dan. Največje darilo, ki ga imam za materinski dan, je največji del moje sreče – moja družina. Na ta dan sem za to le še bolj hvaležna.

Hvala tebi, dragi mož, da sva skupaj postala starša.

Hvala vama, draga moja otroka, da sta v meni ustvarila tako mami, kot sem.

In hvala tebi, moja draga mami, da si me vzgojila v žensko, ki ji to največ pomeni.

Brez vas ta dan ne bi bil poseben <3

P.S.: Ampak vseeno sem moža prosila za eno malo darilce – da za eno urico prevzame otroka in grem malo zadihat v pisarno, popiti kavico v miru in napisate tole objavico 😉 Ker ni vedno vse posuto z rožicami.

Lep materinski dan vsem mamicam! <3


Avtor: Danaja Oblak, Ustanoviteljica

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki