Nosečnost in kasneje starševstvo s seboj prinašata povsem novo dinamiko življenja in sprožita paleto najiskrenejših čustev. dm želi mamicam ob tem nuditi podporo z bogato ponudbo svojih izdelkov, nasvetov in številnimi ugodnostmi. Da bo ta čas še posebej čaroben, jih bodo na vsakem koraku spremljale ljubke otroške ilustracije v naravnih odtenkih izpod čopiča slovenske ilustratorke Nine Štajner.


Vsi odtenki nežnosti ujeti v ljubkih ilustracijah

Nino navdihujejo predvsem slovenska narava in klasične slikanice iz njenega otroštva. To združuje z ljubeznijo do naravnih, nežnih in subtilnih barv, s katerimi ročno ilustrira motive, ki so primerni za najrazličnejše otroške izdelke. dm Baby box z Nininimi ilustracijami je ekskluzivno na voljo v dm prodajalnah in dm spletni trgovini do razprodaje zalog. Vsebuje kar 19 izdelkov, ki so jih pri dm-u pripravili na podlagi izkušenj mamic.

V dm spletni trgovini ponujamo možnost za udoben in hiter nakup še številnih drugih izdelkov tako za nosečnice ter mamice kot tudi izdelke za vašega dojenčka oziroma otroka. Med njimi so ekskluzivni dm izdelki, izdelki za nego in previjanje, otroška hrana, napitki, dude, stekleničke in številni drugi nepogrešljivi pripomočki.

Knjižici z ugodnostmi za bodoče mamice in starše

Vemo, da je za dobro počutje tako mamic kot malčkov potrebnih veliko pripomočkov, zato smo bodočim mamicam pripravili knjižico Ugodnosti za nosečnice, tistim, ki radosti starševstva že okušajo, pa knjižico Ugodnosti za starše. Knjižici vsebujeta številne kupone z ugodnostmi v dm prodajalnah in v specializiranih otroških trgovinah, kjer boste prihranili tudi pri nakupu ostalih izdelkov.   


Redno nakupovanje v dm prodajalnah se splača

Z rednimi nakupi otroških izdelkov v dm prodajalnah prejmete tudi dodatne kupone z večkratnimi točkami. Nakup otroških izdelkov nad 20 € tako prinaša 10x točke na otroške izdelke v naslednjem mesecu, nakup otroških izdelkov nad 50 € pa 20x točke na otroške izdelke v naslednjem mesecu. Kuponi in ugodnosti niso unovčljivi v spletni trgovini. 

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki