V gozdičku v Gorajtah pri Škofji Loki bo letos v predbožičnem času že osmič zapored oživela Pravljična dežela Gorajte. Zablestela bo v povsem novi preobleki, saj so se letos v njej naselili Smrkci. V gobah velikankah so si uredili lična domovanja in se popolnoma udomačili v Pravljični deželi Gorajte. Odlično se počutijo, le Gargamel jim občasno ponagaja, tako kot to pač zna le on. Tudi zbirno mesto za obiskovalce bo letos pomaknjeno v samo pravljično deželo. Zbrali se bomo pred hrastom Modrecem in se točno ob uri  skupaj podali na polurno popotovanje po deželi pravljic. Smrkcem bomo pomagali ukaniti nadležnega Gargamela in rešiti še marsikatero zagato. Uff, kako smrkastično zabavno bo!

Predstave se bodo vrstile vsak dan ob 15h in ob 17h v času med 18. in 28. decembrom, z izjemo Božiča, 25. 12., ko bo tudi Pravljična dežela Gorajte počivala.

Po polurni predstavi se bo pravljičnim likom pridružil Dedek Mraz, ki bo obdaril otroke in jih povabil na že tradicionalno čajanko s piškoti. Absosmrktno fantastično bo, verjemite!

Vabilo za otroka in navodila za obdarovanje Dedka Mraza najdete na spletni strani www.pravljicnadezela-gorajte.si Tisti, ki darila iz kakršnegakoli razloga ne boste imeli s seboj, ga lahko za simbolično ceno dobite tudi v Pravljični deželi Gorajte.

Predstave so brezplačne in bodo potekale ob vsakem vremenu, zato se toplo oblecite in primerno obujte. Dosledno upoštevajte red v pravljični deželi. Pa ne pozabite – predstave so namenjene predvsem otrokom, zato je prav, da jim damo prednost in jim ne zakrivamo pogleda. Dajmo jim priložnost, da doživijo pravljično deželo v vsej njeni čarobnosti!

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki