• Skozi življenje imamo mnogo želja, nekatere se izpolnijo druge žal ne, vendar to ni razlog za izgubljeno upanje. Kot deklica, sem se želela ”ko bom velika”, zaposliti kot nekdo, ki ljudem pomaga in jim svetuje. Kasneje v najstniških letih sem se zbližala z ličili in modo, imela sem željo postati vizažistka ali stilistka. Toliko različnih želja, pa vendar sem na koncu končala ekonomsko šolo. Ni mi žal, saj sem vse svoje skrite željice združila pred kratkim, v zapisih, ko sem se odločila za bloganje.

  Sem neuradna svetovalka, vizažistka in stilistka, ampak zase, v svojem svetu. Zapis bi bil seveda dolgočasen, brez fotografije in ker poleg pisanja obožujem fotografiranje sebe ali okolice, teh ne bo manjkalo. Združila sem več poklicev v eno blog stran, skozi katero se lahko bere o mojih doživetjih, izkušnjah, takšnih in drugačnih nasvetih ali trikih, kasneje pa kakšnega uporabite tudi sami. Vsekakor velja, da me zanima mnogo stvari in se vedno znova rada preizkusim v novih izzivih.

  Noben od navedenih poklicev pa ne prekosi tega, s katerim sem začela decembra 2017, ko sem postala mama, svoji deklici Zari.
  Biti mama je odgovorna tudi naporna, pa vendar najlepša naloga, v mojem življenju, zato med svoje zapise dodajam točko, za še eno temo o kateri bo mogoče brati.

  V nosečnosti sem se veliko spraševala, če bom zmogla in kako bo izgledalo materinstvo. Skrbi so bile odveč, saj sem se in se še učim sproti. Otrok je tisti, ki te vodi, zato izkušnje niso potrebne. Res pa je, da vsak nasvet kdaj pride prav, pa čeprav včasih le izkušnja kot je moja.

  Pisanje me osrečuje, še bolj pa misel na to, da je zapisano osrečilo nekoga izmed vas.

  Berete me lahko tukaj: https://www.facebook.com/mamitablogging/