• Sem dipl. vzgojiteljica predšolskih otrok in kandidatka za magistro Zgodnjega učenja. Preden sem na dan prišla z idejo o projektu Razvoj Otroka, sem delala kot vzgojiteljica. V vrtcu sem polnih 7 let vsak dan opazovala, kako hitro mineva čas in v kakšne korenjake se razvijajo mali kobacajčki. Imela sem srečo, da sem nekatere lahko spremljala od jasli do prvega šolskega dne, ko so si ponosno nadeli rumeno rutko.

  V tem času sem leta 2011 diplomirala in spoznala bistvo ”vzgajanja” oziroma bolje rečeno, pomen odraslega v življenju odraščajočega otroka. V vrtcu smo delali v sklopu veljavnega kurikuluma, na področjih gibanja, jezika, umetnosti, družbe, narave in matematike, svoje znanje pa smo radi pokazali na različnih prireditvah in s svojimi izdelki na različnih lokacijah. Takrat sem spoznala, da se otroci učijo s svetlobno hitrostjo in da jih pomanjkanje izkušenj lahko zelo zaznamuje.

  Nekajkrat sem svoje delo predstavila s članki v reviji Moj otrok&vrtec. Zatem sem vstopila v 1.razred, v sistem, drugačen od vrtca. Tam sem imela priložost učiti in biti učenka s strani prvošolcev. Izredna izkušnja. Vzporedno s tem sem ostala v stiku s predšolskimi otroki in v popoldanskem času vodila učenje angleščine za predšolske otroke v Italiji in gibalne urice pri nas.

  Potem se je zgodilo, da sem postala MAMA in to dejavnost opravljam večino svojega časa.

  Leta 2018 je zaživel tudi nov projekt in portal Razvoj Otroka, kjer delujem in ustvarjam na področju razvoja dojenčka, malčka in predšolskega otroka, uspešno in vsakodnevno pa komuniciram z mamicami tudi na socialnih omrežjih.

  Spletna stran: www.razvojotroka.si
  Fb: Razvoj Otroka
  Instagram: @razvojotroka
  E-mail: tina@razvojotroka.si