V soboto, 16. novembra ob 17.00 uri, bo v Ljubljanskem Koloseju nastopila Elza v otroški igrani predstavi Elzino kraljestvo. Elza bo skupaj s simpatičnim snežakom Olafom,  Ano in Krištofom uprizorila zabavno predstavo z močnim sporočilom. Vse junake si bodo vaši otroci lahko ogledali v ŽIVO. Prejmi ekskluzivni Nosečka 10% popust za vstopnice v nadaljevanju članka!

Popust lahko unovčite preko spletne povezave tukaj!

in pri nakupnem procesu vnesete promocijsko kodo: nosecka

p.s. pohitite z nakupom vstopnic zaradi ogromnega povpraševanja


Elzino kraljestvo

Nekje za devetimi gorami in devetimi vodami, je živel čarodej, ki je izumil posebno ogledalo. Kdorkoli se je pogledal vanj, je okoli sebe in v sebi opazil le slabe stvari, srce pa mu je okamenelo in postalo hladno kot led. Čarodej je bil nad svojim izumom tako navdušen, da je med poskakovanjem razbil ogledalo na tisoče koščkov, ki so odfrčali po vsem svetu.

Na drugem koncu sveta, v nekem pravljičnem kraljestvu, pa je živela Elza, princesa, ki je s svojimi čarobnimi močmi lahko čarala led in sneg. S pomočjo svoje sestre Ane in njenega izbranca Krištofa se je naučila obvladovati svojo posebno sposobnost. V družbi nerodnega snežaka Olafa so se vedno veselo zabavali, vse dokler …

… dokler delček razbitega ogledala ni priletel naravnost v oko princese Ane, Elzine sestre. Doslej prijazna in očarljiva Ana je postala hladna, zlobna in ošabna. Njena glavna naloga je bila, da je hotela spreti vse prijatelje. To bi ji skoraj uspelo. Toda Krištof, Olaf in njena sestra Elza so s pomočjo prijateljstva in ljubezni dokazali, da se lahko stopi še tako hladen led in ogreje še tako hladno srce. Pot do rešitve pa je bila vse prej kot lahka.

Liki iz predstave so prevzeti iz Andersenove pravljice Ledena kraljica.

Trajanje predstave: 45 min

Organizator: Skleda Smeha v sodelovanju z Družinskim gledališčem Kolenc

Želimo vam prijeten ogled predstave z vašimi malčki!

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki