OVEN 20.3.-19.4.

Zelo dober mesec je pred vami, drage mamice in bodoče mamice ter partnerji. Navdajala vas bo dobra volja, optimizem in pogum. Vaš vladar Mars se namreč pomika po ognjenem znamenju, zato vas nič ne more presenetiti. Na vse ste dobro pripravljeni. Okoli polne Lune, ki nastopi 4. junija, je več možnosti za hitenje in nekaj nervoze. Od 6. junija dalje bo tudi na ljubezenskem področju prevladovala strast. Venera – vladarica odnosov vas bo namreč zelo dobro podprla in vas navdajala s harmonijo. Vaš nastop bo igriv in dinamičen. Izkoristite izjemen mesec do 20 junija, saj kasneje nastopi manjši padec energije in tudi volje.

BIK 20.4.-20.5.

Okoli polne Lune, ki nastopi 4. junija malo popazite na svoje finančno stanje. Z večjimi nakupi počakajte, da vpliv zvodeni. Drugače pa je pred vami mesec z dobrimi priložnostmi, ki se bodo pojavile iznenada. Dobro jih vnovčite za svoje potrebe. Nekaj več posluha boste potrebovali v odnosu s svojimi bližnjimi, saj boste trmasto vztrajali pri svojem. S tem lahko povzročite kar nekaj nemira. Če imate možnost, si privoščite dvodnevni oddih, ki vam bo pomagal do vzpostavitve harmonije v družinskem ognjišču.

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Vse najboljše, drage (bodoče) mamice rojene v znamenju Dvojčkov. Začetek meseca bo kar turbulenten, saj vas bo polna Luna, ki nastopi 4. junija precej razburjala. Bodite previdni z izbiro besed, saj lahko precej razburite okolico. Če v tem času pričakujete naraščaj, lahko polna Luna precej pospeši veseli dogodek. Preostanek meseca bo za vas izjemen. Polni boste vitalne energije, poguma in novega zanosa. Tudi v partnerstvu se vam bo po 6. juniju nasmehnila sreča, saj se Venera – vladarica ljubezni pomakne v vam sorodno znamenje in vam prinaša harmonijo in zadovoljstvo v družinsko življenje. Do konca meseca bo kar nekaj dobrih priložnosti za navezovanje novih stikov, ki bodo za vas odličnega pomena.

RAK 21.6.-21.7.

Bodite pozorne  na svoje zdravje v začetku junija, lahko vas preseneti padec imunske odpornosti, posebno v dneh okoli polne Lune, ki nastopi 4.. Pomembno je, da jeste živo hrano in si privoščite več počitka, posebno če ste v pričakovanju novega družinskega člana. Ker bo finančno stanje ta mesec ugodno, lahko opravite tudi kak večji družinski nakup, s katerim ste odlašali. V drugi polovici meseca se vam nasmehne sreča. Poskusite lahko tudi z nakupom srečke.

LEV 22.7.-22.8.

Junij je krasen mesec za Levinje in Leve. Polni boste dobre volje in tudi vitalno boste na višku. Vse težave bodo dobile rešitev. Po vašem znamenju se pomika Mars, ki vas navdaja s pogumom in močjo. Viška energije  ne usmerjajte v razprave z družinskimi člani, pač pa raje naredite plan za družinski izlet, ki bo koristil vsem. Rezultati počutja bodo izjemni. V prvih dneh meseca se Marsu pridruži še Venera, ki bo poskrbela, da boste všečni in privlačni svojemu partnerju. Spogledljivost vam ne uide.

DEVICA 23.8.-22.9.

Okoli polne Lune, ki nastopi 4. junija, boste precej nemirni. Ne zapletajte se v komunikaciji s svojimi najbližjimi. Otroci bodo precej preizkušali meje, zato uporabite svojo potrpežljivost in zavedanje, da bo minilo. Drugače pa je pred vami mesec s poslovnimi priložnostmi, ki vam lahko odebelijo denarnico. Odločitev o izbiri ne bo lahka, že druga polovica meseca pa bo pokazala pravilnost izbire. 18. junija je na vidiku nov projekt, ki vas bo precej zaposlil, vendar pa konec meseca sledi nagrada.

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Čas je za družinske piknike. Ogromno druženja s prijatelji in znanci si boste privoščili v tem mesecu. Mesec lahko  izkoristite tudi za širjenje prijateljskega kroga. Vaša vladarica Venera se namreč pomika po vam sorodnem znamenju in vam prinaša obilo harmoničnih odnosov, ki jih lahko dobro izkoristite tudi na poslovnem področju. Po 12. juniju namenite nekaj časa tudi izobraževanju in branju. 18. junija sledi nov začetek; lahko izberete novo družinsko počitniško destinacijo.

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Junij bo za vas poln novih, drugačnih izzivov. Vaš vladar se pomika po ognjenem znamenju, kar vam nekoliko jemlje moč in voljo za urejanje vseh družinskih obveznosti. Obilo dela vas čaka tudi na poslovnem področju. Okoli polna Lune, ki nastopi 4. junija, ne trošite preveč sredstev, saj se bodo nakupi izkazali za precenjene in nepotrebne. Ugodno obdobje sledi po 21. juniju. Zadnji del meseca boste popolnoma obnovili svoje zaloge moči. Družina je ponovno sestavljena.

STRELEC 22.11.-21.12.

Začetek meseca vam prinaša razburjenje, saj 4. junija nastopi polna Luna, ki vas bo vzpodbujala, da naredite korak naprej, kot da bi želeli obrniti nov list zase. Kar pogumno se lotite novih projektov, saj vas Mars, planet akcije, dobro podpira. Če v teh dneh pričakujete novega družinskega člana, so lahko dogodki hitrejši od pričakovanj. Ta mesec imate na voljo obilo poguma in moči. Tudi sreča bo na vaši strani, saj vas podpira tudi Venera planet harmonije in sreče. Dobro izkoristite mesec. 18. boste s svojim partnerjem sklenili nov dogovor, ki vas bo spremljal celo leto in bo dobro vplival na družino.

KOZOROG 22.12.-19.1.

Polna Luna, ki nastopi 4. junija, vam lahko prinese nekaj finančnih skrbi, ki bodo izzvenele v drugem tednu meseca. Zamenjale jih bodo novosti in spremembe v vaši družini, ki jih boste uspešno uvedli po 18. juniju. Jupiter, planet sreče, zadovoljstva in obilja vam bo cel mesec prinašal različne pozornosti, ki vam bodo nudile ugodje in udobje. Sprejmite naklonjenost s hvaležnostjo.

VODNAR 20.1-18.2.

Zanimiv mesec je pred vami, Vodnarji. Ogromno volje in energije boste imeli, vendar ne dovolite, da vam zmanjka potrpljenja pri doseganju zastavljenih nalog, predvsem pri otrocih. Popazite tudi na svojo vitalnost. Junij bo za vas izzivov poln mesec, predvsem v iskanju uravnoteženosti na vseh področjih. Zadnji teden junija pa bo namenjen sproščenemu vzdušju in druženju z mlajšimi družinskimi člani. Izkoristite ta zadnji teden za nabiranje novih idej za spodbujanje kreativnosti pri podmladku.

RIBI 19.2.-20.3.

Dnevi okoli polne Lune, ki nastopi 4. junija, prinašajo nekaj izzivov na vseh področjih vašega življenja, kot da je vsega preveč. Ne dovolite, da vas okoliščine potegnejo v stres, namreč že čez dan, dva bo situacija precej bolj mirna. Poskrbite za svoj imunski sistem, krepite ga tudi tako, da se sprostite na svežem zraku in odklopite od vsakdana. Za bodoče mamice je sprostitev izjemnega pomena, vključite tudi partnerja. Po 18. juniju sledi nov začetek v vaši družini, ki bo na vas vplival vzpodbudno.

Horoskop so pripravile diplomirane astrologinje Nada, Petra, Polona in Tina, ki delujejo v Astrozvezde.si

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki