OVEN 20.3.-19.4.

Vaš vladar Mars vam daje priložnost da se aktivno posvetite domu, otrokom in svojemu partnerju. Uredite, kar je potrebno, da bo vaš dom zasijal do prihoda novega člana. Polna Luna, nastopi 5., počakajte z večjimi nakupi, ker boste plačali dvojno ali si dodatno nakopali nepotrebne stroške. Za nove aktivnosti in zanimiva druženja pa bo čas po 20., ko boste začutili nov val vznemirjenja. To bo tudi čas, ko se končno lahko posvetite svoji kreativnosti.

BIK 20.4.-20.5.

Vse najboljše dragi Biki. Poln izzivov bo mesec maj. Polna Luna, ki nastopi 5., vam prinaša priložnost da izpustite vse, česar za svoj mir v življenju ne potrebujete več. Če pričakujete v tem času, novega člana, vam polna Luna lahko pospeši dogodke. Čas vam bo ponudil tudi priložnost, da se lotite česa novega, nečesa, vam predstavlja izziv zaradi svoje drugačnosti in posebnosti. Vaša vladarica Venera vam od 8. naprej prinaša toplino in zadovoljstvo v vaš dom, kar lahko izkoristite za družinski piknik in poglobitev odnosa s partnerjem. Od 17. naprej se rojenim v drugi dekadi nasmiha dodatna možnost za zadovoljstvo. Srečni in pomirjeni boste.

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Do 8. boste (bodoče) mamice igrivo razpoložene. Izkoristite prvi teden v maju, ker bo v zraku ljubezen. Naj vas partner razvaja. Vaš vladar Merkur se s 15. končno obrača v direktno gibanje, kar vam bo končno omogočilo jasnost pri zastavljenih načrtih. Sedaj lahko opravite tudi večji nakup, ki ste ga načrtovali, za prihod novega družinskega člana. Zadnji teden v maju boste polni dobre volje in novega zagona, saj se v vaše znamenje pomakne Sonce. Nakazujejo se že nove priložnosti, katerih, se kar lotite pogumno.

RAK 21.6.-21.7.

Pripravljeni boste na akcijo, saj se po vašem znamenju pomika Mars, planet moči in poguma. Izkoristite priliko, da si naredite osebni prostor. Polna Luna, ki nastopi 5., vam bo dala priložnost in možnost da se posvetite svojemu naraščaju in najdete način dobrega sodelovanja.. Od 7. naprej se v vaše znamenje pomakne Venera, vladarica ljubezni in harmonije. Pripravite se na romantičen in zapeljiv mesec. Izjemno boste odeti v družinsko toplino, ki jo potrebujete za svoje delovanje.

LEV 22.7.-22.8.

Do polne Lune, ki nastopi 5., boste precej nemirni, kar ni v vaši naravi. Že najmanjša skrb do družinskih članov, vas lahko dodatno razburi. Skušajte se umiriti. Lahko pomaga že branje zanimivega priročnika. Za nove aktivnosti in druženja pa bo čas po 20., ko boste končno začutili pravi, zdravilni val energije. To bo tudi čas, ko se končno lahko zmerno posvetite športu, ki ga obožujte. Ponovno ste na prvem mestu. Tudi poslovno se bodo stvari postavile na svoje mesto.

DEVICA 23.8.-22.9.

Polna Luna, ki nastopi 5., vam prinaša priložnost, da v družinskih odnosih izpustite tisto, kar vam ne koristi več. Pri Devicah, se to nanaša na preobilno kritiziranje. Venera, vladarica ljubezni in harmonije vam bo v pomoč od 8. naprej, ko vam prinaša nov pogled na partnerstvo in nove družinske člane. Vaš vladar Merkur vam do 15. omogoča, da obnovite zadeve, pogovore iz preteklosti. Romantično boste razpoloženi. Mlaj, ki nastopi 19., obljublja tudi nove rešitve z financami. Uporabite svoj analitičen um.

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Do polne Lune, ki nastopi 5., boste (bodoče) mamice precej nemirne, že najmanjša skrb za finance vas lahko dodatno razburi. Skušajte se umiriti. Saj se stres prenaša na vse v družini Lahko pomaga že zavedanje, da ne trošite preko svojih zmožnosti. V tem času boste tudi precej jezljivi in prepirljivi. Od 7. pa se boste z veseljem posvetili domu in svojim najbližjim. Po 21. se boste končno sprostili. Pripravljeni boste tudi na druženja z svojimi najožjimi prijatelji.

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Nekaj izzivov vam prinaša polna Luna, ki nastopi 5., v vašem znamenju. Če v tem času pričakujete novega člana, lahko polna Luna, v obliki Mrka, vse skupaj pohitri. Razmišljali boste, kako lahko spremenite pogled nase in s tem izboljšate delovanje navzven. Pomaga vam lahko aktivacija telesa in duha. Če ste na dopustu lahko dneve izkoristite, da se povežete sami s seboj. Po moč se lahko obrnete na partnerja, saj se po 7. odpirajo možnosti za romantično vzdušje. Dovolite se odpreti. Mlaj, ki nastopi 19. vam prinaša nov pogled na vrednotenje sebe in vaše družine.

STRELEC 22.11.-21.12.

Popazite na svojo vitalnost, drage (bodoče) mamice, saj vas lahko polna Luna v obliki Mrka, ki nastopi 5. kar pretrese iz zdravstvenega vidika. Kadar lahko, počivajte. Rojeni v zadnji dekadi, lahko, prvi teden v maju izkoristite tudi za prijetna družabna srečanja v ženski družbi. Po 22. pa sledi pravi majski »kres« z voljo in energijo, katero boste izžarevali in navdihovali, kot vedno, vse okoli sebe.

KOZOROG 22.12.-19.1.

Prvo polovico maja lahko izkoristite za urejanje in usklajevanje zadev, ki se tičejo prihoda novega družinskega člana. Merku je še v retrogradnem gibanju in vam omogoča odpravo nepravilnosti. Hkrati vam Mars še naprej povzroča dodatne izzive, ker v vas spodbuja nemir in nelagodje. Za umiritev pojdite v naravo, zelenje gozdov in vonj zemlje pomirja vas in s tem tudi vaše otročke. Jupiter planet ugodnosti in sreče se z 17. pomakne v zemeljsko znamenje, kar vam bo omogočilo, da se ponovno postavite počasi nazaj v svoj center.

VODNAR 20.1-18.2.

Precej izzivov vam bo prinesel mesec maj, drage (bodoče) mamice. Polna Luna, ki nastopi 5., v obliki Mrka, vas bo spodbudila, da umaknete vse, česar ne potrebujete. Lahko »pospravite«, fizično okolico ali pa duhovno v sebi, če vam le čas to dopušča. Za rojene v zadnji triadi, bo nekoliko lažje, saj boste imeli oporo v partnerju. Od 20. naprej boste začutili dodatno moč in nov val energije, saj se Mars planet akcije pomakne v ognjeno znamenje. Vseeno, ostanite potrpežljivi z okolico. Napredek pri vzgoji bo izjemen..

RIBI 19.2.-20.3.

Drage (bodoče) mamice izjemno ugodni trije tedni so pred vami. Do polne Lune, ki nastopi 5. lahko izkoristite dneve za podaljšek počitnic, saj vam bo oddih zelo dobro del. Posebno če ste na morskem zraku. Če v tem času pričakujete tudi novega člana, lahko polna Luna pospeši in preseneti. Venera, vladarica ljubezni in harmoničnih odnosov, pa vas bo podprla od 7. naprej, saj se pomika po vodnem znamenju. Romantike bo v izobilju. Razvajajte se. Od 15. naprej se bodo tudi ostala dogovarjanja uspešno nadaljevala. Mlaj, ki nastopi 19. vam prinaša zagotovljen napredek.

Horoskop so pripravile diplomirane astrologinje Nada, Petra, Polona in Tina, ki delujejo v Astrozvezde.si

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki