V malem kreativnem mestu Minicity smo ob letošnjem prazničnem decembru pripravili darilce, s katerim boste svoje najdražje razveseljevali vse leto. Zakaj ne bi letos podarili dnevne vstopnice za otroško kreativno mesto, ki najmlajšim omogoča več kot osem ur zabave in raziskovanja tematskih kotičkov, ali pa kar letne vstopnice, ki omogoča več kot 350 dni zabave?

Kaj vse lahko otroci počnejo v Minicityju?

Ob vodeni igri se lahko preobrazijo v pleskarje in s pravimi barvami pobelijo stene Hiše barv,

v Avtohiši postanejo pravi mehaniki in vlijejo motorno olje v pravi Volkswagnov beetle,

v naši Trgovini nakupijo sestavine za piškote,

ki jih v pravi pekarni tudi spečejo in na koncu pojedo.

V Svetu napolitank si lahko ustvarijo čisto unikatne napolitanke,

energijo pa v slabem vremenu porabijo v Športni hiši.

Spoznavanje več kot 50 poklicev

V našem malem mestu naši najmlajši postanejo velik, njihovo mesto pa vodi 11- letna županja, ki bdi nad več kot 30 igralnimi enotami, v katerih se otroci preizkusijo v več kot 50 poklicih.

Zakaj ne bi letos za darilo podarili doživetja? Darilo prejmete lično zapakirano v božično kroglo, ki vsebuje dnevno vstopnico po ceni 12 € ali letno vstopnico po ceni 59 € za nepozabna doživetja.

Vstopnice lahko prevzamete osebno na recepciji Minicityja, naročite preko spletne strani www.minicity.si ali pa vam jih ob plačilu poštnine pošljemo na želen naslov.

Sprehodite se po Minicityju skozi virtualni sprehod >

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki