V tem mesecu mesecu smo med vami izpeljali anketo, v kateri smo spraševali, kateri blagovni znamki izdelkov za zaščito otrok pred piki najbolj zaupate. Izbirale ste med najbolj pogosto prodajanimi znamkami:


Anketa je potekala preko Facebooka. Med vsemi mamicami, ki ste sodelovale v anketi, vas kar polovica zaupa znamki Fitobimbi Zanzi, ki si je prislužila naziv TOP IZDELEK LETA 2019 za zaščito otroka pred piki.

Facebook objava, rezultati na dan 29. 4. 2019


Izbrale ste Fitobimbi Zanzi

Veseli nas, da je Fitobimbi Zanzi že drugo leto zapored prejel naziv TOP IZDELEK za zaščito pred piki na najbolj brani strani za nosečnice in mamice v Sloveniji.

Za bralce Nosečke smo zato pripravili ugodnost brezplačne dostave ob naročilu Zanzija v naši spletni trgovini.

 Zakaj je izdelek tako priljubljen?

  • naravna in učinkovita zaščita pred piki insektov
  • neguje kožo
  • BREZ DEET, brez alkohola
  • ne masti, ne pušča madežev, se hitro vpije

Otroška koža je občutljiva in nežna, zato so sestavine izdelkov, ki jih nanašamo otroku na kožo zelo pomembne. Zanzi ima skrbno izbrane sestavine iz eteričnih olj limonske trave, krvomočnice, verbene in sivke, zato kožo neguje in je ne draži.

Violeta Todorovič,
produktna vodja blagovne znamke
Fitobimbi in Fitomama


Ugodnost za vse mamice:

Pri Fitobimbiju so za vas pripravili ugodnost. Za vse, ki kupujete preko spleta dobite brezplačno dostavo, s prijavo preko tega obrazca >


Kaj pravijo o zmagovalnem izdelku mamice?

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki