Starši dojenčkov, za vas je Tina Hrabar, ustanoviteljica portala Razvoj otroka, pripravila čisto svežo in novo vsebino, ki jo boste kmalu lahko prijeli v roke.

V mesecu septembru izide knjigica, ki vsebuje kar 50 različnih aktivnosti za razvoj dojenčka od rojstva do enega leta. Gre za priročnik, ki združuje različne dejavnosti na petih področjih razvoja dojenčka (gibanje, jezik, miselni del, socialni razvoj in čutila).

Knjigica je obogatena s fotografijami in videoposnetki, do katerih lahko dostopate kar preko QR-kode. Prav tako v njej najdete mini delovni zvezek, ki je odličen pripomoček za spremljanje razvoja dojenčka. Vanj vpisujete pomembne datume, kljukate dosežene mejnike in ste pozorni na znake, ki opozarjajo na odstopanja v razvoju. Knjigica torej vsebuje:

  • 50 aktivnosti za razvoj dojenčka.
  • Opise petih področij razvoja dojenčka.
  • Povezavo do videoposnetkov vseh 50-tih aktivnosti.
  • Dodatno knjižico za beleženje z mejniki razvoja in opozorilnimi znaki.
  • Cilje dejavnosti in dodatne informacije.
  • Kodo za popust za dodatne spletne vsebine.

Če vas knjigica zanima, lahko na tej povezavi pokukate vanjo, še preden izide, pa jo lahko naročite po ugodnejši ceni tukaj:

NAROČI KNJIGICO

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki