V maju mesecu smo med vami izpeljali anketo, v kateri smo spraševali, kateremu pršilu za zaščito pred piki najbolj zaupate. Izbirale ste med najbolj pogosto prodajanimi repelenti:

Rezultati ankete:

SurveyMonkey sistem za anketiranje, rezultati na dan 24. 5. 2018

Med vsemi mamicami, ki ste sodelovale v anketi, vas več kot polovica zaupa pršilu FITOBIMBI ZANZI, ki si je prislužil naziv TOP IZDELEK LETA 2018 za zaščito pred piki.


Kaj pravijo o zmagovelnem izdelku mamice?

Zanimalo nas je zakaj je ravno FITOBIMBI ZANZI vaš izbor, zato smo nekaj mamic tudi vprašali za mnenje:

“Živimo neposredno ob gozdu in nas komarji in klopi nas spremljajo ves čas. Ker uporabljamo Zanzi, so večinoma na varni razdalji. Je super, ker je zaradi svoje naravne sestave, mešanice eteričnih olj, primeren tudi za najmlajše, vonj po limoni in sivki pa je prijeten in nevsiljiv.”

Mateja Tamše, Brezovica


“Ker živimo tik ob reki Vipavi, se s piki insekotov, predvsem komarji soočamo precejšen del leta. Odkar sem postala mamica sem še toliko bolj pozorna na kakšen način odganjamo mrčes. Prisegam na naravno zaščito, zato sem okoli hiše zasadila sivko in citonko, stanovanje nam v poletnih mesecih odišavljata njuni etrični olji, zunaj na vrtu pa nas vedno spremlja Fitobimbi ZANZI pršilo, ki je čudovita mešanica etričnih olj in primeren tudi za najmlajše.”

Ana Uršič, Miren


“Ker imam dve hčerki in imata obe atopijski dermatitis zelo pazim kaj jima dam na kožo. Vedno probam, da je vse bolj v naravni bazi. Vsako leto smo veliko na morju in nujno potrebujemo zaščito pred raznimi piki. Testirala sem razne izdelke, vendar sem bila najbolj zadovoljna s sprejem Fitobimbi ZANZI, saj je narejen na osnovi eteričnih olj in ne izsuši kožice mojih punčic. Uporabljamo vsako dnevno tako na koži kot na oblačilih in ga imam povsod s seboj v torbi.”

Urška Virant, Šmartno pri Litiji


“Obožujemo poletje in najlepši so poletni večeri, ko se skupaj odpravimo na sladoled ali samo na sprehod, vendar pa so skoraj povsod komarji, ki lahko zelo zmotijo te poletne sprehode. Da ne govorimo o tem, kako lahko celo noč brenčijo po sobi in staršem ne pustijo spati, saj vemo, da se bodo naši otroci zbudili celi popikani. Prav zato mi je tako pomembno, da je izdelek, ki varuje naju in Ino naraven, da ga brez težav lahko pošpricam po oblačilih, sobici, posteljnini in po delih telesa, ki so izpostavljeni … špricava se tudi midva z Mihom, saj nima naprijetnega vonja in je narejen iz naravnih sestavin.”

Danaja Marinšek, Kamnik


“Za hčerko vedno izbiram le najboljše naravne izdelke zato sem tokrat izbrala Zanzi pršilo, saj imajo hčerko komarji neizmerno radi in je sicer vedno popikana. Všeč mi je, ker se pršilo zelo hitro vpija in ne pušča madežev obenem tudi zelo hitro deluje. Ker čez nekaj mesecev pričakujem dvojčka, mi je izjemno pomembno tudi, da je pršilo primerno za nosečnice, saj se bližajo vroči poletni dnevi, ko je insektov še več.”

Klavdija Vidic, Litija

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki